2 december 2021
Geplaatst door TeamOthene

De fundamentele basis van de Arce Novum woningen aan de Apollovlinder is gelegd en de contouren worden steeds beter zichtbaar... Ook de bouw van de villa’s verloopt volgens planning. Leuk om te zien, vooral voor de toekomstige bewoners!

Woningen Waterlanden opgeleverd
De kopers van de hoek- en tussenwoningen aan de Waterlanden genieten inmiddels al van hun nieuwe Arce Novum woning. Al deze woningen zijn onlangs opgeleverd. Zo ook de woning van (bijna) bewoners Ron en Petra. ‘Het is zo bijzonder dat we echt de eerste bewoners van dit huis zijn. Alles is nieuw en dat ontzorgt. Je weet dat alles in orde is en dat je de komende jaren geen onverwachte zaken tegenkomt. En de stilte in deze omgeving is soms oorverdovend, heerlijk!’

Laatste hoekwoning Apollovlinder
Wilt u ook in een prachtige en ruimtelijke woning wonen? De Arce Novum woningen aan de Waterlanden zijn volledig uitverkocht, maar er is nog 1 woning beschikbaar aan de Apollovlinder! Het gaat om hoekwoning 951. Deze woning heeft een woonoppervlak van 100 m² en een kaveloppervlak van 259 m². Volop leefruimte dus! En de tuin van deze fijne woning? Die bevindt zich op het westen.  

De bouw van deze hoekwoning aan de Apollovlinder is reeds gestart. 

Laatste 4 vrijstaande villa’s Koninginnepage
Ook de bouw van de villa’s aan de Vlinderlaan is inmiddels in volle gang. Zo bereikte de bouw onlangs het hoogste punt en heeft het gevelmetselwerk inmiddels de eerste verdieping bereikt. Deze woningen zijn volledig uitverkocht, maar aan de Koninginnepage is gelukkig nog aanbod. Dit aanbod is echter wel beperkt en gaat om 4 vrijstaande villa’s. Het kaveloppervlak van deze woningen varieert van 410 m² tot 478 m². Alle vier de woningen beschikken over 6 kamers en een woonoppervlak van 187 m². Alle ruimte dus voor bijvoorbeeld uw hobby’s! 

De bouw van de villa’s aan de Koninginnepage gaat in januari 2022 van start.

Meer info over wonen in Othene Zuid
Wilt u ook kasteelachtig wonen in Arce Novum? Neem dan contact op met Smolders Makelaars voor meer informatie óf een optie op uw droomwoning.