19 januari 2022
Geplaatst door TeamOthene

De nieuwe en moderne woningen van het type Vinkentouw zijn sinds vandaag, woensdag 19 januari, in verkoop! Vinkentouw bestaat uit twee woonblokken van 10 en 11 hoek- en tussenwoningen aan de Vogellaan. Deze woningen krijgen een stoere, strakke en natuurlijke uitstraling. En met de vele ruimte en uitzicht op het groen wordt het hier heerlijk wonen. De bouw van deze woningen start al in juni dit jaar.

Ongekende ruimte en woongenot
Door de moderne bouw wordt er slim gebruikgemaakt van de beschikbare ruimte in de woningen. De hoekwoningen beschikken over een grote open keuken met een kookeiland en de twee aangrenzende openslaande tuindeuren geven u toegang tot een fijne tuin. Ook de tussenwoningen beschikken over praktische tuindeuren, in deze woningen grenzen ze aan de woonkamer. Door de grote ramen stroomt er in alle woningen van Vinkentouw volop licht naar binnen. En met een woonoppervlak van 112 m² bij de tussenwoningen en 135 m² bij de hoekwoningen heeft u aan ruimte geen gebrek.

Moderne bouw
Caroline van Boven, Smolders Makelaars: ‘De woningen van type Vinkentouw zijn aardgasvrij en met een warmtepomp en zonnepanelen energiezuinig. Met de stijgende energieprijzen merken we dat prioriteiten bij kopers verschuiven. Het is prettig om met de woningen van het type Vinkentouw weer passend aanbod in ons woningassortiment te hebben.’

Sterke voorzieningen
Othene Zuid is kindvriendelijk en biedt sterke voorzieningen. Dankzij de prachtige ligging aan de Otheense Kreek, de Margarethapolder én nabij de Westerschelde, is het er groen en waterrijk wonen. En met het winkelcentrum en de basisschool in de nabijheid is wonen in Othene ideaal.

Meer info over wonen in Othene?
Meer weten over de nieuwe woningtypen van Vinkentouw, de tekeningen inzien of de brochure ontvangen? Neem dan contact op met Smolders Makelaars.