20 januari 2022
Geplaatst door TeamOthene

Goed nieuws... de bouw van de laatste fase van het deelproject Arce Novum is gestart! Het gaat om de 14 kasteelachtige villa’s aan de Koninginnepage.

Inmiddels is het bouwteam begonnen met het inrichten van de bouwplaats. Zo zijn de bouwhekken geplaatst, is het ketenpark aangesloten en zijn de bouwaansluitingen gemaakt. Verder is er een begin gemaakt met het uitgraven van de bouwput en wordt de vorm van de kavels goed zichtbaar. Kort na deze graafwerkzaamheden wordt de maatvoering van het heiwerk uitgezet en kan de eerste paal worden geslagen!

Uniek qua grootte
Deze woningen zullen niet alleen ogen als een villa, zo voelen ze ook aan. Jeanine Rouw, Smolders Makelaars: 'Stoer, luxe, modern, energiezuinig, veel privacy en onderhoudsvriendelijk. Het klopt allemaal over de Arce Novum villa's. Maar over de zee aan ruimte zijn onze kopers het meest enthousiast! En dat klopt, deze vrijstaande en twee-onder-een-kapvilla's zijn echt uniek qua grootte.'

Nog 2 villa’s beschikbaar
Lijkt wonen in zo’n Arce Novum villa u ook wel wat? Er zijn nog enkele villa’s beschikbaar. Het gaat om vrijstaande woningen met een woonoppervlakte van 187 m². Die ruimte wordt nog eens extra geaccentueerd door alle rechte wanden en grote raampartijen. Aan de voorzijde biedt een panoramaraam een prachtig uitzicht op het groene Othene. Het uit de gevel springende bloemkozijn geeft het geheel extra cachet.

Impressie ingerichte villa
Aan de achterzijde, in de ruime woonkeuken, geeft de unieke hoekpui u een weids uitzicht. Hoe het woon- en eetgedeelte eruitziet wanneer het eenmaal ingericht is? Een impressie van een stijlvol ingerichte villa vindt u hier. De oplevering van deze energiezuinig en onderhoudsvriendelijke woningen is voorzien in kwartaal 1 van 2023.

Meer info
Neem voor meer informatie of een vrijblijvende optie op uw droomwoning contact op met Smolders Makelaars.