15 februari 2022
Geplaatst door TeamOthene

Nog meer woningaanbod in Othene Zuid! Op maandag 21 februari gaan de 14 woningen van Strandbroeders in verkoop. Deze twee-onder-een-kapwoningen liggen gebroederlijk naast elkaar op ruime percelen en bieden alles op het gebied van wooncomfort: bijzonder veel ruimte, licht en warmte.

De in totaal veertien woningen komen in twee type woningen: met een dwarskap of een langskap. Deze combinatie geeft het geheel een speelse, asymmetrische uitstraling. De twee woningen vormen enerzijds een eenheid, maar hebben anderzijds ieder een eigen karakter.

Volop ruimte en multifunctionele aanbouw
Met in totaal vijf slaapkamers zijn de woningen bijzonder ruim en zeer flexibel in te delen, zeker vanwege de multifunctionele aanbouw. Er is gekozen voor een aanbouw in plaats van een garage, dit omdat de ervaring leert dat een garage veelal gebruikt of zelfs omgebouwd wordt voor een andere functie. Deze aanbouw is in te richten als bijvoorbeeld kantoor, hobbykamer of bijkeuken. Hierdoor is de woning dus geheel naar uw wensen aan te passen!

Comfortabel wonen
In de woningen wordt er voor een comfortabel binnenklimaat gezorgd. Niet alleen door het ruime woonoppervlak… Ook alle (slaap-)kamers en de badkamer worden voorzien van vloerverwarming, hiermee is koeling in de warme zomermaanden ook mogelijk. Aangevuld met een thermostatische ruimteregeling kan het klimaat op elke verdieping geheel naar wens worden ingesteld. Maar ook de vele lichtinval zorgt voor extra woongenot. De grootte en positie van de ramen laat veel licht binnenvallen, maar wél met behoud van privacy. Met de dubbel openslaande tuindeuren aan de tuin gelegen op het westen kan maximaal geprofiteerd worden van de middag- en avondzon.

Bijna energie neutraal
Zoals alle nieuwbouwwoningen in Othene Zuid, worden ook de woningen van Strandbroeders energiezuinig. Door een combinatie van het gebruik van een luchtwater-warmtepomp, zonnepanelen en een warmte terugwin installatie worden deze woningen bijna energie neutraal. Deze aardgasvrije woningen zijn dus niet alleen heerlijk om in te wonen, maar zijn ook een goede investering in de toekomst.

Meer info over wonen in Othene?
Meer weten over de stoere en speelse woningen van Strandbroeders, de tekeningen inzien of de brochure ontvangen? Neem dan contact op met Smolders Makelaars.

•    Jeanine Rouw, Smolders Makelaars
•    0115-621475
•    info@smoldersmakelaars.nl