5 april 2022
Geplaatst door TeamOthene

Gaat u voor een bestaande woning of kiest u toch voor nieuwbouw? Een van de voordelen van nieuwbouw is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over een comfortabel én gezond binnenklimaat, wel zo prettig!

‘Oude huizen zijn sfeervolle huizen.’ Misschien herkent u zichzelf ook wel in deze uitspraak. Maar oude huizen zijn vaak ook slecht geïsoleerde huizen. In de winter moet er flink gestookt worden om ze warm te krijgen en in de zomer is het lastig de warmte buiten te houden. In een nieuwbouwwoning profiteert u daarentegen het hele jaar door van een aangename temperatuur.

Modernste technieken
Bij nieuwbouwwoningen worden de modernste technieken gebruikt voor isolatie en verwarming van de woning. Zo zijn ze voorzien van extra isolerend glas, de daken, muren en gevels zijn goed geïsoleerd en bijna altijd zijn nieuwbouwwoningen voorzien van vloerverwarming. Buiten dat dit een comfortabel binnenklimaat oplevert, zorgt het ook voor een veel lagere energierekening. Een ander voordeel van nieuwbouw!

Zorgeloos wonen
Een nieuwbouwwoning is een woning waarbij u zich geen zorgen hoeft te maken over tocht, vocht of andere ongemakken die soms wél bij oudere huizen voorkomen. Daarnaast is alles nieuw, alles doet het. Op alle installaties zit garantie en onderhoudskosten heeft u de eerste jaren vrijwel niet. In een nieuwbouwwoning kunt u dus zorgeloos wonen en volop genieten!

Meer info
Wilt u meer weten over het comfortabele aspect van nieuwbouw? Neem dan eens vrijblijvend contact op met Smolders Makelaars, zij vertellen u graag meer.