13 april 2022
Geplaatst door TeamOthene

Op zaterdag 21 mei is het weer Othene Woondag. Een ideaal moment om vrijblijvend meer te ontdekken over de recentste nieuwbouwprojecten in Othene Zuid. Tijdens de Othene Woondag kunt u tekeningen inkijken, sfeerimpressies zien en vragen stellen aan Smolders Makelaars en projectontwikkelaar AM Zeeland. Ook heeft u de mogelijkheid om uw interesse kenbaar te maken.

Nieuw aanbod
Tijdens de Othene Woondag ontdekt u alles over de nieuwste projecten van Othene Zuid. Bijvoorbeeld over het prachtige project Vinkentouw. Dit project bestaat uit 21 hoek- en tussenwoningen aan de Vogellaan, bestaande uit drie woonlagen. Volop ruimte! Of ontdek meer over de 14 twee-onder-een-kapwoningen van Strandbroeders, gelegen aan de Waterlanden. Met in totaal 5 slaapkamers zijn deze woningen bijzonder ruim en zeer flexibel in te delen, zeker vanwege de multifunctionele aanbouw. Een mooi verlengstuk van de woon- en eetkamer!

Levensloopbestendig wonen
Bent u op zoek naar een levensloopbestendige woning? Dan is het woningaanbod van het Wooneiland Frisiusschans wellicht iets voor u. Op dit eiland worden uiteindelijk 35 strakke, moderne woningen met een woon- en slaapprogramma op de begane grond gerealiseerd. De eerste fase van Frisiusschans bestaat uit 16 woningen en is westelijk gelegen op het eiland. Een unieke woonomgeving! 

Vrije kavels
Liever alle vrijheid bij het realiseren van uw droomwoning? Ontdek dan de mogelijkheden van vrije kavels. Er zijn nog enkele vrije kavels beschikbaar aan de Kokmeeuw

Kom ook!
Is nieuwbouw iets voor u? Ontdek het tijdens de Othene Woondag op zaterdag 21 mei tussen 11.00 en 15.00 uur in Informatiecentrum Othene, Schoenerwerf 32 Terneuzen. Meer info? Neem contact op met Smolders Makelaars (0115 - 621 475).