21 juli 2022
Geplaatst door TeamOthene

Heeft u graag alle vrijheid bij het realiseren van uw droomwoning? Dan is bouwen op een vrij kavel iets voor u. Aan de Kokmeeuw zijn nog enkele vrije kavels beschikbaar.

De kavels van Kokmeeuw variëren in oppervlakte, prijs, sfeer en ligging. Er is dus altijd wel een kavel dat bij uw wensen past. Zo variëren de kavels in oppervlakte van ca. 500 m² tot ca. 700 m². Het zijn dus stuk voor stuk ruime kavels, waar u al uw bouwwensen op kunt realiseren. Dankzij de grootte van de percelen heeft iedere tuin de hele dag door zon.

Een boom cadeau
De Kokmeeuw heeft in het midden een brede groenstrook. Dit zorgt niet alleen voor een groen en knus karakter, het zorgt ook voor een vrij gevoel. Othene Zuid staat bekend om het groen en waterrijk wonen. Wanneer u kiest voor een kavel aan de Kokmeeuw en u de koopovereenkomst heeft getekend, dan ontvangt u een waardebon voor een boom naar keuze. U heeft keuze uit vier verschillende soorten en u mag natuurlijk zelf de definitieve positie in uw tuin bepalen. Niet alleen goed voor onze wereld, maar ook prachtig om te zien.

Nog 3 kavels beschikbaar
Van de 13 kavels die Kokmeeuw rijk is, zijn er nog slechts 3 kavels beschikbaar. Dus heeft u interesse in een kavel aan de Kokmeeuw? Wacht dan niet langer en laat het ons weten door uw voorkeur aan te geven bij Smolders Makelaars. Start nu met de realisatie van uw woondroom!