22 juli 2022
Geplaatst door TeamOthene

Geweldig nieuws, de bouw van de prachtige projecten Kraanvogel en Vinkentouw is gestart! Het gaat om de 21 hoek- en tussenwoningen van Vinkentouw aan de Vogellaan en om de 4 twee-onder-een-kapwoningen en 1 vrijstaande woning aan de Kraanvogel. Van het type Vinkentouw zijn nog woningen beschikbaar.

Inmiddels is de aannemer begonnen met het inrichten van de bouwplaatsen. Zo zijn de bouwhekken geplaatst, is het ketenpark aangesloten en zijn de bouwaansluitingen gemaakt. Verder is er een begin gemaakt met het uitgraven van de bouwputten. Kort na deze graafwerkzaamheden zijn de heipalen geslagen. Deze zitten inmiddels allemaal in de grond!

Stoer, strak en natuurlijk
Het moderne project Vinkentouw bestaat uit twee woonblokken van 10 en 11 hoek- en tussenwoningen aan de Vogellaan. Deze woningen krijgen een stoere, strakke en natuurlijke uitstraling. En met de vele ruimte en uitzicht op het groen wordt het hier heerlijk wonen.

Ongekende ruimte en woongenot
Door de moderne bouw wordt er slim gebruikgemaakt van de beschikbare ruimte in de woningen. De hoekwoningen beschikken over een grote open keuken met een kookeiland en de twee aangrenzende openslaande tuindeuren geven u toegang tot een fijne tuin. Ook de tussenwoningen beschikken over praktische tuindeuren, in deze woningen grenzen ze aan de woonkamer. Door de grote ramen stroomt er in alle woningen van Vinkentouw volop licht naar binnen. En met een woonoppervlak van 112 m² bij de tussenwoningen en 135 m² bij de hoekwoningen heeft u aan ruimte geen gebrek.

Helft reeds verkocht
Lijkt wonen in een energiezuinige woning van Vinkentouw, met kindvriendelijke en sterke voorzieningen in de nabijheid, u ook wel wat? Er zijn nog woningen beschikbaar. Van de hoekwoningen is er nog slechts 1 beschikbaar. Qua tussenwoningen heeft u nog meer keuze. Neem eens een kijkje op de kavelkaart voor het actuele aanbod.

Type Kraanvogel is uitverkocht
Ook de bouw van de 5 sfeervolle woningen aan de Kraanvogel is van start gegaan. Deze karakteristieke woningen hebben uitzicht op de Zaamkreek, beschikken over een prachtige jaren ’30 stijl en zijn zeer ruim. Optimaal genieten! Alle woningen aan de Kraanvogel zijn reeds verkocht.

Beschikbaarheid woningaanbod Othene Zuid
Bent u op zoek naar een twee-onder-een-kapwoning? Bekijk dan de bijzonder ruime woningen van type Strandbroeders eens! Liever een vrijstaande woning? Dan zijn de unieke paviljoenwoningen van iQube wellicht iets voor u. Een andere mogelijkheid is het bouwen van uw eigen droomwoning op een vrij kavel aan de prachtige straat Kokmeeuw! Wilt u gelijkvloers en ruimtelijk wonen? Dan zijn de woningen van Frisiusschans ideaal voor u.

Meer info over wonen in Othene?
Meer weten over het woningaanbod in Othene Zuid? Neem dan contact op met Smolders Makelaars.