28 juli 2022
Geplaatst door TeamOthene

Een grote woning, met vooral een ruime benedenverdieping en een grote tuin… Dat was waar Jeroen en zijn partner van droomden. Deze droom wordt binnenkort werkelijkheid: ‘De woningen van het type Strandbroeders passen precies in ons plaatje!’

 ‘We waren niet per se op zoek naar een nieuwe woning, maar we wisten wel dat we uiteindelijk groter zouden willen gaan wonen. Toen we de aankondiging van het type Strandbroeders zagen, werden we meteen enthousiast. Met name door de multifunctionele ruimte en het aantal vierkante meters.

Bouwtechnische aanpassingen
Op dit moment wonen we ook in Othene, de wijk spreekt ons heel erg aan. Onze huidige woning is ook een nieuwbouwwoning, maar die hebben we pas in een laat stadium gekocht. Hierdoor konden we minder bouwtechnische aanpassingen laten doorvoeren. Dit is ook de reden dat we er zo snel bij waren bij deze woning van het type Strandbroeders. We dachten: als we het doen, dan doen we het goed!

Multifunctionele ruimte uitgebouwd
We hebben ervoor gekozen om de multifunctionele ruimte nog verder te laten uitbouwen. Zodat we aan de kant van de tuin een bijkeuken kunnen creëren en aan de voorzijde een werkkamer. Mijn vriendin werkt veel thuis, nu aan tafel in de woonkamer. Het is ontzettend prettig om straks beneden een aparte werkruimte te hebben. We leveren dan een beetje in op onze tuin, maar die is straks nog steeds heerlijk ruim. Vooral het vele zonlicht in de tuin vinden we fijn!

Het gehele plaatje klopt
Wat we verder ideaal vinden aan nieuwbouw is dat we alles zelf kunnen kiezen, zoals bijvoorbeeld de keuken en de badkamer. De badkamer hebben we ook iets groter gemaakt, zodat er een bad in past. We maken het precies zoals wij het willen en dat is ontzettend fijn. We richten het naar onze eigen smaak in, maar bewaren het prachtige karakter van het huis. De uitstraling, de kleurencombinatie, het karakteristieke, de grote raampartijen… Het gehele plaatje klopt.

Klaar voor de toekomst
Wij hebben gekozen voor het type S1 van de Strandbroeders, omdat we het bij dat type zo leuk vinden dat de keuken en de zithoek wat meer van elkaar gescheiden zijn. Het liefst plaatsen we tussen de zithoek en de hal ensuite deuren, zodat we twee aparte ruimtes creëren. Iedereen heeft dromen en specifieke wensen. Wij kunnen die van ons in deze woning helemaal waarmaken. Met dit huis zijn we klaar voor de toekomst!’

Meer info over wonen in Othene?
Lijkt wonen in zo’n heerlijke woning van Strandbroeders u ook wel wat en wilt u meer informatie? Of wilt u de tekeningen inzien of de brochure ontvangen? Neem dan contact op met Smolders Makelaars.