20 maart 2023
Geplaatst door TeamOthene

De karakteristieke jaren ’30 woningen van het type Kraanvogel waren snel uitverkocht en de bouw is in volle gang. Wat worden het prachtige woningen! Begin maart vond er voor de toekomstige bewoners een ‘koperskijkmiddag’ plaats, zodat ze zelf een kijkje konden nemen op de bouw.

Het kijkmoment is iets waar de kopers naar uitkijken! Lang hebben ze naar de voortgang van de buitenkant gekeken en nu mogen ze hun toekomstige droomwoning binnenin bezichtigen en zien hoe de bouw vordert. Het kijkmoment wordt georganiseerd door de aannemer, H4A. Dit geldt niet alleen voor de woningen aan de Kraanvogel, maar voor alle nieuwbouwprojecten in Othene Zuid.

Machtig mooi
Wie het koperskijkmoment ook ontzettend waarderen, zijn kopers Peter en Marijke. ‘Het is heel leuk om eindelijk onze woning aan de binnenkant te zien. Via de bouwupdates en via de website ‘Volg je Woning’ worden af en toe wel foto’s gedeeld van de bouw, maar dit komt niet in de buurt bij het gevoel dat je krijgt als je zelf vol verwondering in je woning staat. Het is gewoon machtig mooi om in je eigen woning rond te mogen lopen, te kijken en vooral te genieten!’

Echte vakmensen!
‘Wat ook prettig was, was dat je vragen kon stellen en dat er uitleg gegeven werd door het team van H4A. De vorderingen aan de buitenkant van onze woning hebben we geregeld van een afstandje kunnen bekijken, maar de binnenkant is een ander verhaal. We hebben het idee dat de bouw voorspoedig verloopt. De bouwers van onze woning zijn allemaal echte vakmensen!’

Wonen in Othene Zuid
Wilt u ook wonen in Othene Zuid? De woningen aan de Kraanvogel zijn uitverkocht, maar er is nog wel vergelijkbaar aanbod bij andere projecten. Bijvoorbeeld bij het project Strandbroeders, dat momenteel in aanbouw is en eind dit jaar/begin volgend jaar opgeleverd zal worden. Interesse? Neem dan eens vrijblijvend contact op met Smolders Makelaars, zij vertellen u graag meer.