Het informatiecentrum in Othene Zuid

Openingstijden

U bent van harte welkom om vrijblijvend langs te komen op de volgende dagen:

Woensdag:     08.45 - 11.45 uur
Zaterdag:        10.00 - 12.00 uur

Of op afspraak.

Centraal gelegen in het nieuwste stukje Othene bevindt zich het Informatiecentrum. U kunt hier vrijblijvend terecht met al uw vragen over Othene Zuid. We gaan graag met u in gesprek over uw droomwoning. Bij een bezoek aan het Informatiecentrum staat beleving voorop. Het is dan ook het startpunt voor een mooie wandeling door misschien wel uw toekomstige woonomgeving! Langs de wandelroute vindt u informatieborden met uitleg over de diverse woonvelden.

Nieuwe locatie

De afgelopen jaren was het Informatiecentrum Othene gevestigd aan de Schoenerwerf, nabij de projecten De Nieuwe Werf, De Compagnie, de Hattingaschans en Arce Novum. Deze projecten zijn inmiddels opgeleverd. Daarom is het Informatiecentrum verhuisd naar een nieuwe locatie: Kraanvogel 22a. Vanaf dit punt staat u binnen enkele minuten op de locaties van de nieuwste projecten in Othene Zuid: Strandbroeders, Vinkentouw, Kraanvogel én iQube.

In gesprek over uw droomwoning

Wilt u meer weten over het woningaanbod in Othene Zuid, tekeningen inzien of uw woonwensen bespreken? Smolders Makelaars staat voor u klaar en informeert u graag. U bent op onderstaande openingstijden zonder afspraak welkom in het Informatiecentrum. De koffie staat klaar! Liever op een ander moment uw woonwensen bespreken? Maak dan een afspraak met Smolders Makelaars.

Adres en contact

Informatiecentrum Othene
Kraanvogel 22a, Terneuzen

info@smoldersmakelaars.nl
0115 – 62 14 75