15 juni 2023
Geplaatst door TeamOthene

De ruimte ervaren in de woningen van het type Vinkentouw en samen met een interieurstyliste dromen over de indeling in wellicht uw toekomstige woning? Dat kan op donderdag 6 juli.

Mogelijke indelingen woning Vinkentouw
Het stucwerk van de kijkwoning is op deze dag gereed. Er komt steeds meer zicht op de ruimte in de woning. Interieurstyliste Jacqueline de Smet geeft inspiratie over hoe u de woning kunt indelen.

Wat kunt u op deze dag verwachten?

  • Presentatie van ontwerpen van een prettige en functionele inrichting en indeling voor de begane grond. In de vorm van een interieurplan.
  • Dit plan wordt verhelderd middels een plattegrondindeling, kleur- en verlichtings-, meubel- en materiaalindicatie, aangevuld met 3D-schetsen.
  • U kunt bovenstaande bekijken in een A3-presentatiemap en bewegende beelden van schetsen.
  • Interieurstyliste Jacqueline is aanwezig om de ontwerpen te verhelderen. Ook zijn er vloer-, wand- en gordijnstalen aanwezig ter ondersteuning van het ontwerp.

Oplevering oktober/november 2023
Het project Vinkentouw bestaat uit 21 hoek- en tussenwoningen aan de Vogellaan, bestaande uit drie woonlagen. Hier zijn nog enkele woningen beschikbaar. De oplevering van de woningen type Vinkentouw staat dit jaar nog gepland: oktober/november 2023.

Aanmelden

Aanmelden kan via uw account.
Nog geen account? U kunt eenvoudig een account aanmaken.

Datum: donderdag 6 juli 2023
Tijd: 18.30 - 20.30 uur
Locatie: Vogellaan, Vinkentouw 21