Via de imposante Laan van Othene en de Vlinderlaan die langs de brede vaart met haar groene oevers en bomen loopt, die de wijk Othene zoveel extra kwaliteit geeft, rijdt u de straat Waterlanden in. Hier verandert het straatbeeld...

Puntige daken worden strakke vormen, rode pannen en stenen worden frisse, lichte kleuren. Verspringende kubusvormen verrassen in het straatbeeld, donkere kozijnen accentueren de doordachte architectuur en auto’s staan in de inpandige garages. Hier staan de 8 unieke paviljoenwoningen: de iQubes
 

Zon-, licht- en toekomstgericht

Er wonen mensen die houden van doelmatigheid, lekker veel praktische leef- en woonruimte, krachtige vormen met fraaie ontwerpstatements, forse raampartijen die de grote, diepe tuinen langs de woning bijna omarmen en de hele dag het licht tot diep in de woning verwelkomen. Door de verschillende woningtypen zijn de iQubes perfect voor een ruime doelgroep: van gezin tot levensloop!

De iQube verrast en biedt optimaal comfort

De woningen voorzien u van optimaal comfort. Ze beschikken over glas met een zeer hoge isolatiewaarde tegen kou én warmte. In de steeds warmere zomermaanden zorgen tuindeuren en/of schuifpuien voor verkoeling en vervaagt de grens tussen binnen en buiten. De raampartijen brengen buiten naar binnen en binnen naar buiten, dat is het principe en dat zorgt voor een heerlijke ervaring. Daarnaast beschikken de woningen over een bodemwarmtepomp, warmte terugwin installatie en zonnepanelen. iQubes zijn er niet om in te wonen, maar om in te leven!

Slim (iQ) kubistisch (cube), dat is iQube! 

Bij deze moderne paviljoenwoningen is er keuze uit drie verschillende typen met allemaal zeer royale woonoppervlaktes: type Q1/Q3, type Q2 en type Q4. Met de iQube kiest u voor een zeer uitgekiende, solide basis die u met uw eigen wensen verrijkt. Met opties om de iQube nog vriendelijker te maken, royaler, groener of luxer. Opties waarmee u slim duurzame waarde toevoegt aan uw iQube. Een groen sedumdak bijvoorbeeld. Dit is niet alleen mooi om te zien, het levert tevens een bijdrage aan regenwateropvang, de biodiversiteit én het draagt bovendien bij aan het leefklimaat van de iQube. In de winter zorgt het voor isolatie, in de zomer voor koelte. 

Type Q1/Q3: net dat beetje extra ruimte

Type Q1/Q3 is een zeer karakteristieke iQube met een overhangende verdieping die lijkt te zweven. De extra ruimte die zo ontstaat wordt benut voor twee forse slaapkamers en een volwassen badkamer. Wie kiest voor een uitbouw op de verdieping maakt de woning met twee extra (dus totaal vier) slaapkamers geschikt voor een compleet gezin. Extra bijzonder? Dat is de locatie van Q1. Deze ligt namelijk aan het water.

Type Q2: woonprogramma op begane grond

Dit type voldoet bij veel tweepersoonshuishoudens ruimschoots aan alle woonwensen. Het woonprogramma op de begane grond is immers volledig. De verdieping is daarom wat bescheidener maar heeft niettemin een berging en ook een riante slaapkamer.

Uniek! Type Q4: ultieme gezinswoning

Type Q4 is uniek, hier is er slechts één van. Deze parel is een ultieme gezinswoning, op de hoek, tegen de brede openbare groenstrook met stevige bebossing in de Vogellaan. De extra ruimte dankt type Q4 vooral aan de uitgebouwde, extra diepe bovenverdieping, waar maar liefst vier slaapkamers, twee badkamers en separaat toilet in het programma zijn opgenomen. 

Interesse? Laat uw gegevens achter

Bent u op zoek naar een unieke woning, met volop woonruimte en waarbij een optimale connectie met uw tuin en daglicht centraal staan? Laat dan hier uw gegevens achter. We voorzien u graag van meer informatie. 
 

Situatietekening