20 juli 2023
Geplaatst door TeamOthene

De bouw van Frisiusschans is in volle gang. In de afgelopen weken zijn alle dakvloeren aangebracht op de woningen. Buiten is hard gewerkt aan het stellen van profielen voor de metselaar en aan het aanbrengen van de stelkozijnen. Ook is de metselaar begonnen! Binnen hebben de installateurs het leidingwerk in de wanden afgetekend en zijn de sleuven gefreesd. Er is ook al een start gemaakt met het aanbrengen van de installaties in de kalkzandsteen wanden.

De volgende stappen
Er is dus flink wat werk verricht! Binnenkort gaat de metselaar verder met de buitengevel. Ook treffen we voorbereidingen voor de dakdekker, zoals het aanbrengen van de dakranden. Na de zomervakantie plaatsen we de trappen in de woning. Vervolgens brengen we de vloerverwarming aan en worden de dekvloeren gesmeerd.

Oplevering 
De actuele opleverprognose voor Frisiusschans: kwartaal 4 van 2023 / kwartaal 1 van 2024. Let op! Nog maar enkele woningen beschikbaar.

Bezoek het wooneiland
Ook interesse in wonen aan het water? Kom dan eens een kijkje nemen en ontdek de unieke woonervaring aan het water op wooneiland Frisiusschans! Neem contact op met Smolders Makelaars (0115 - 621 475) voor een bezichtiging.