2 oktober 2023
Geplaatst door TeamOthene

In Othene Zuid worden op dit moment voornamelijk nieuwbouwwoningen gebouwd voor de verkoop. Maar er zijn natuurlijk ook mensen die niet willen of kunnen kopen en daarom liever huren. Hiervoor is Woongoed Zeeuws-Vlaanderen een onderzoek gestart naar de mogelijkheden voor nieuwbouw van eensgezinshuurwoningen in Othene. Dit met als doel: peilen of er genoeg vraag is naar dit soort woningen.

Duurzame eengezinswoningen
Het plan van Woongoed Zeeuws-Vlaanderen is het bouwen van hoek- en tussenwoningen die bestemd zijn voor huishoudens bestaande uit twee of meer personen. De huurprijs zal ongeveer € 800,- per maand zijn. Uiteraard worden de woningen duurzaam gebouwd, waardoor ze zeer energiezuinig zijn. Woongoed Zeeuws-Vlaanderen richt zich op een doelgroep met een gezinsinkomen tussen de circa € 40.000,- en € 55.000,- per jaar. Als het besluit om te gaan bouwen genomen wordt, dan worden de woningen naar verwachting in het vierde kwartaal van 2024 opgeleverd.

Interesse?
Heeft u interesse in een huurwoning in Othene? Vul dan vrijblijvend via deze link uw gegevens in. Zo weet Woongoed Zeeuws-Vlaanderen of er voldoende belangstelling is én wordt u op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.