9 oktober 2023
Geplaatst door TeamOthene

Degenen die nieuwsgierig zijn naar nieuwbouw in Othene Zuid, konden zichzelf de afgelopen weken volop laten informeren én inspireren. Onlangs vonden namelijk de Open Huizen Dag en de Othene Woondag plaats. Een succes! 

Na de drukbezochte Open Huizen Dag op 30 september, vond zaterdag 7 oktober de Othene Woondag plaats in de inspirerende showroom van Logus-De Hoop. Ondanks het heerlijke nazomerweer, wisten veel mensen de weg te vinden naar de Woondag. Onder het genot van een hapje en drankje, werden ze door een team van deskundigen te woord gestaan.

Woondromen
Jeanine Rouw van Smolders Makelaars: ‘Op deze inspirerende Othene Woondag is niet alleen verkoopteam Othene aanwezig om geïnteresseerden van woninginformatie te voorzien. Bezoekers konden er ook terecht voor tuin-, interieur-, én hypotheekadvies. En aangezien de Woondag plaatsvond in de showroom van Logus-De Hoop, waren natuurlijk ook de mooiste keukens, badkamers en tegels te bekijken. De Woondag draaide om álle woondromen. En wat zo’n dag afmaakt zijn de kookdemonstraties en wijnproeverij!’

Informatie woningaanbod Othene Zuid
Maar waar het om draaide: het huidige woningaanbod van Othene Zuid. Bezoekers waren vooral nieuwsgierig naar de nieuwste energieneutrale woningen van iQube fase 2, het unieke Wooneiland Frisiusschans, de bijzonder complete woningen van Strandplevier en naar het prachtige project Strandbroeders.

Contact
Heeft u de evenementen gemist, maar wilt u wel meer informatie over wonen in Othene? Neem dan contact op met Smolders Makelaars: 0115-621475, info@smoldersmakelaars.nl.