25 oktober 2023
Geplaatst door TeamOthene

Vanaf het allereerste moment was Sean Glen (29) enthousiast over het project Vinkentouw. Hij was er dan ook als eerste bij om een woning van dit type te kopen. Inmiddels is zijn woning opgeleverd. En… hij voelt zich koning te rijk!

‘Toen de woningen van het project Vinkentouw in de verkoop kwamen, was ik er snel bij. De woningen sloten precies aan bij mijn persoonlijke smaak. Omdat ik er zo snel bij was, moest ik wel even geduld hebben voordat mijn woning opgeleverd werd. Maar ik moet zeggen: de tijd is relatief snel gegaan, hoewel het voor jezelf natuurlijk nooit snel genoeg kan gaan.

Trots en dankbaar
Inmiddels heb ik de sleutel in ontvangst mogen nemen. Dit na een soepele oplevering door H4A. Het eindresultaat vind ik supermooi, ik ben echt dik tevreden! En als ik nu zo kijk naar mijn woning, dan ben ik heel trots, gelukkig én dankbaar dat ik in zo’n mooi huis kan wonen.

Mooier dan op de tekening
Wanneer je een woning koopt op basis van tekeningen en impressies, is het natuurlijk afwachten hoe het in het echt gaat zijn. Maar er zijn zelfs een paar dingen die ik nu mooier vind dan dat ik van tevoren had bedacht. De lichtinval aan de voorzijde van de woning bijvoorbeeld, die is heel mooi. Verder is het een mooie, brede straat die ruimtelijk aanvoelt.

Aan de slag
Nu mijn woning opgeleverd is, kunnen we aan de slag. Mijn doel is om eind november te verhuizen. Voor die tijd moet er nog wel wat gedaan worden, maar grote zaken zoals bijvoorbeeld schilderen, vloerbekleding en tuinaanleg besteed ik uit. Ook ben ik in zee gegaan met een interieurstyliste. Ik heb zelf weinig tijd om op zoek te gaan naar meubels en accessoires, maar mijn huis moet ook geen ‘mannenhok’ worden, haha! Dus het is superhandig om iemand in te kunnen schakelen die er kijk op heeft. Ik kan niet wachten om te verhuizen naar de Vogellaan. Ik voel me daar nu al koning te rijk!’