15 november 2023
Geplaatst door TeamOthene

Afgelopen zaterdag, 11 november, zijn tijdens het event 'Levensloopbestendig wonen' de 12 levensloopbestendige woningen van type Strandplevier fase 2 in verkoop gegaan. Het gaat om bijzonder ruime en onderhoudsvriendelijke hoek- en tussenwoningen met of zonder topgevel. Allemaal hebben ze datzelfde, authentieke karakter dankzij de steile hoge daken. Toch zijn ze ook verschillend vanwege de diverse kapvormen, raampartijen, indelingen en tuingroottes.

Zogeloos wonen en genieten
Waar alles om draait in de Strandplevier-woningen die aan de Waterlanden worden gebouwd: Zorgeloos wonen en genieten. U ziet het onder meer terug in het comfort, de compleetheid, de slimme compactheid en de duurzaamheid van deze woningen. De woningen zijn degelijk gebouwd met onderhoudsvriendelijke gevelbekleding en kunststof kozijnen. Ze kennen een gelijkvloers woonprogramma en de grote ramen, waaronder dubbele tuindeuren achterin, laten lekker veel daglicht binnen. Keuken, sanitair en zelfs aangeplante hagen in de voortuin zijn bij de oplevering inbegrepen.

100% energieneutraal
Alle woningen in Othene worden gasloos, duurzaam en energiezuinig gebouwd, maar Strandplevier gaat nog een flinke stap verder. Hier realiseren we 100% energieneutrale woningen. We hanteren hoge isolatiewaarden, optimale kierdichting, een goed doordacht ventilatiesysteem, zonnepanelen en de meest moderne energiezuinige installaties.

Woningaanbod
Bekijk hier het woningaanbod.

Meer info
Wilt u ook zorgeloos genieten van een zeer complete en comfortabele nieuwbouwwoning in Othene Zuid? En spreken de woningen van type Strandplevier u aan? Neem contact op met Smolders Makelaars.