14 april 2022
Geplaatst door TeamOthene

Interesse in wonen op het Wooneiland Frisiusschans is er volop. Deze week hebben ruim 300 geïnteresseerden, die zich de afgelopen periode hebben ingeschreven, als eerste de verkoopdocumentatie van dit prachtige nieuwbouwproject mogen ontvangen. Het gaat om 16 woningen in 3 verschillende varianten.

Geïnteresseerden zijn vroegtijdig op de hoogte gebracht van de planontwikkeling zodat zij zich alvast kunnen oriënteren. De verkoopdocumentatie die ze hebben ontvangen bestaat uit een situatietekening, verkooptekeningen en een technische omschrijving. Ook hebben ze een prijslijst mogen ontvangen. In dit stadium hebben ze ook de kans om hun voorkeur door te geven middels een digitaal voorkeursformulier.

Groen en duurzaam wonen
Het Wooneiland Frisiusschans wordt een unieke woonomgeving. De woningen beschikken aan de voorzijde over een tuin en vanaf het terras aan de achterzijde heeft u zicht over groene, natuurlijke oevers. Door het gebruik van een licht genuanceerde steen krijgen de woningen een natuurlijke uitstraling. Het duurzame karakter is een belangrijk aspect. Zo zijn de woningen aardgasvrij, beschikken ze over een warmtepomp, zonnepanelen én worden ze voorzien van een sedumdak. Goed voor het milieu!

Meer informatie
Heeft u ook interesse in dit mooie project en wilt u er meer over weten, de tekeningen inzien of de brochure ontvangen? Neem dan contact op met Smolders Makelaars.