5 mei 2023
Geplaatst door TeamOthene

Op zaterdag 13 mei is het weer Othene Woondag. Een ideaal moment om vrijblijvend meer te ontdekken over de recentste nieuwbouwprojecten in Othene Zuid. Tijdens de Othene Woondag kunt u kijkwoningen bezichtigen, tekeningen inkijken, sfeerimpressies zien en al uw vragen stellen aan Smolders Makelaars en projectontwikkelaar AM Zeeland.

Duurzaam wonen
Nieuwsgierig naar het duurzame aspect van de woningen in Othene Zuid? Tijdens de Othene Woondag geeft een installateur uitleg over de duurzame oplossingen waarvan gebruik wordt gemaakt in de nieuwbouwwoningen in Othene Zuid. Dus heeft u bijvoorbeeld vragen over de installaties die in een bepaald type woning gebruikt worden? Kom dan langs en stel ze gerust!

Lancering nieuwe projecten
Tijdens de Othene Woondag worden de nieuwste projecten van Othene Zuid gelanceerd!

  • Start verkoop: fase 2 type iQube
  • Pre Sale: levensloopbestendige en energieneutrale woningen Strandplevier

Nieuwsgierig? Zorg dat u erbij bent tijdens de Woondag.

Kijkwoningen beschikbaar woningaanbod
Tijdens de Othene Woondag ontdekt u alles over de projecten van Othene Zuid. Bijvoorbeeld over het prachtige project Vinkentouw. Dit project bestaat uit 21 hoek- en tussenwoningen aan de Vogellaan, bestaande uit drie woonlagen. Hier zijn nog enkele woningen beschikbaar. Of ontdek meer over de 14 twee-onder-een-kapwoningen van Strandbroeders, gelegen aan de Waterlanden. Van beide projecten is de bouw inmiddels in volle gang! De oplevering van de woningen van Vinkentouw staat dit jaar nog gepland: kwartaal 3 / 4 van 2023. De oplevering van de woningen type Strandbroeders volgt niet lang daarna: kwartaal 4 van 2023 / kwartaal 1 van 2024. Van beide projecten zijn tijdens de Othene Woondag kijkwoningen te bezichtigen.

Levensloopbestendig wonen
Op zoek naar een levensloopbestendige woning? Dan is het woningaanbod van het Wooneiland Frisiusschans wellicht iets voor u. Deze woningen zijn niet alleen prachtig om te zien, ook zijn ze uniek qua duurzaamheid. De bouw van deze woningen is inmiddels van start gegaan en worden naar verwachting in het 4e kwartaal van dit jaar of het 1e kwartaal van 2024 opgeleverd.

Vrije kavels
Liever alle vrijheid bij het realiseren van uw droomwoning? Ontdek dan de mogelijkheden van vrije kavels. Er zijn nog enkele vrije kavels beschikbaar aan de Kokmeeuw

Kom ook!
Is nieuwbouw iets voor u? Ontdek het tijdens de Othene Woondag op zaterdag 13 mei tussen 11.00 en 15.00 uur in Informatiecentrum Othene, Kraanvogel 22a Terneuzen. Welkom! Meer info? Neem contact op met Smolders Makelaars (0115 - 621 475).