9 maart 2023
Geplaatst door TeamOthene

De bouw van de levensloopbestendige woningen op het Wooneiland Frisiusschans is van start gegaan. Reden voor een feestje voor de toekomstige bewoners! Dit vond plaats op en nabij de bouwplaats van het wooneiland. De woningen worden in het 4e kwartaal van dit jaar of het 1e kwartaal van 2024 opgeleverd.

Op dit bijzondere moment werd samen met de toekomstige bewoners geproost. Zij werden op dinsdag 28 februari namens projectontwikkelaar Serge Fassaert van AM Zeeland welkom geheten. Er werd stilgestaan bij de voortgang van de bouw en bij de heiwerkzaamheden die op korte termijn van start gaan. Wat volgde was een feestelijk moment inclusief confetti, een glaasje bubbels en heerlijke hapjes.

Kennismaken met buren
Ook was er gelegenheid om een gezellig praatje te maken met de toekomstige buren. Wie dit zouden worden? Dat was in een oogopslag te zien op de kavelkaarten, waar de kopers een polaroidfoto van zichzelf op konden plakken. En dat de aanwezigen nieuwsgierig waren naar hun toekomstige buren, dat bleek wel! Er werd volop met elkaar gekletst.

Uniek qua duurzaamheid
De woningen van het Wooneiland Frisiusschans zijn uniek qua duurzaamheid. Waarom? Om te beginnen omdat ze beschikken over zonnepanelen en een aardwarmtepomp. Dit type warmtepomp heeft een nog hoger rendement dan een normale lucht-water warmtepomp, omdat de bron tot wel 132 meter diep de aarde in gaat. Daarnaast zijn er volop groene aspecten in én rondom de woningen verwerkt, denk bijvoorbeeld aan het groene mos-sedumdak en de groene hagen waarmee de woningen standaard worden opgeleverd. Nieuwsgierig naar alle unieke aspecten van de woningen van Frisiusschans? U leest het hier.

Meer info
Ook interesse in een levensloopbestendige woning op het Wooneiland Frisiusschans? Er is nog aanbod! Meer weten? Neem contact op met Smolders Makelaars.