6 juni 2023
Geplaatst door TeamOthene

Hoewel er achter de schermen vooraf altijd veel werk wordt verricht, wordt een project pas tastbaar wanneer de eerste paal de grond in gaat. Vooral als u koper bent. Dan begint de bouw van uw woning pas écht. Dit is altijd zo’n bijzonder moment, dat we het samen met de toekomstige bewoners feestelijk vieren. Onlangs deden we dat bij het project iQube. 

In mei proostten we bij de start van de bouw van deze unieke woningen. Het werd een gezellige middag waarin toekomstig bewoners elkaar leerden kennen en we samen genoten van een hapje en drankje bij hun toekomstige woning. Het blijft mooi om te ervaren hoeveel zin iedereen erin heeft om er straks te kunnen wonen. 

Bij iQube kijkt iedereen vooral uit naar het aangezicht van de prachtige kubusvormige woningen, de royale leefruimte, de grote raampartijen met uitzicht op de diepe tuin en het comfort van een energiezuinige (bijna energieneutrale) woning. Het leuke is dat iQube met deze eigenschappen jong en oud aanspreekt en er een gezellige, diverse wijk ontstaat. 

Start bouw fase 1
Voordat het zover is, moeten de woningen natuurlijk eerst gebouwd worden. In de eerste fase van dit project starten we met 8 woningen. Onlangs is de fundering van de eerste 4 woningen gestort en over een paar weken volgt de tweede helft. Na het aanbrengen van de installaties gaat het snel. Dan ziet u ineens de begane grondvloer en al snel de eerste verdieping verrijzen. 

Start verkoop fase 2
Zo werken we stap voor stap door naar de oplevering van de eerste 8 iQube-woningen in Q4 2023 en Q1 2024. Ook de tweede fase van iQube is al gestart. We introduceerden de volgende 8 woningen tijdens de Othene Woondag in mei. Opnieuw kregen we veel enthousiaste reacties over het ontwerp, de ruimte, de lichtinval en zeker ook het energiezuinige karakter. In fase 2 leveren we de iQube-woningen zelfs volledig energieneutraal op.
Spreekt dit u ook aan? Bekijk de beschikbaarheid van de iQube-woningen hier