8 mei 2023
Geplaatst door TeamOthene

A.s. zaterdag kunt u zich tijdens de Othene Woondag weer laten inspireren! Niet alleen met mooie impressies en onze uitleg in het informatiecentrum, maar ook in de kijkwoningen van de typen Strandbroeders en Vinkentouw. Bovendien worden de nieuwste projecten gelanceerd: fase 2 van type iQube en de levensloopbestendige woningen van het type Strandplevier


Presale Strandplevier 
Tijdens de Othene Woondag gaan 8 levensloopbestendige woningen van type Strandplevier in presale. Het gaat om onderhoudsvriendelijke hoek- en tussenwoningen en twee-onder-één-kapwoningen met of zonder topgevel. Allemaal hebben ze datzelfde, authentieke karakter dankzij de steile hoge daken, maar toch zijn ze ook verschillend vanwege de diverse kapvormen, raampartijen, indelingen en tuingroottes. Dankzij die verschillen is er altijd wel een type dat bij uw woonwensen past. Ze zijn bijzonder ruimtelijk en praktisch. Ideaal is dat de keuken, het sanitair en zelfs aangeplante hagen bij de oplevering zijn inbegrepen. 


Next level: energieneutrale woningen Strandplevier
Zorgeloos wonen en genieten. Daar draait alles om in de Strandplevier-woningen die aan de Waterlanden worden gebouwd. U ziet het onder meer terug in het comfort, de compleetheid, de slimme compactheid en de duurzaamheid van deze woningen. Alle woningen in Othene worden gasloos, duurzaam en energiezuinig gebouwd, maar Strandplevier gaat nog een flinke stap verder. Hier realiseren we 100% energieneutrale woningen. We hanteren hoge isolatiewaarden, optimale kierdichting, een goed doordacht ventilatiesysteem, zonnepanelen en de meest moderne energiezuinige installaties. 


Start verkoop: nieuwe fase paviljoenwoningen iQube
De bouw van de 1e fase van dit indrukwekkende project is reeds gestart en a.s. zaterdag gaan de paviljoenwoningen van de 2e fase in verkoop. Door de verschillende woningtypen zijn de iQubes perfect voor een ruime doelgroep: van gezin tot levensloop. U kunt genieten van de nieuwste technieken in isolatie en energiebesparing en -opwekking, een grote tuin, de luxe bouwmaterialen, en de royale ruimte. iQubes zijn er niet om in te wonen, maar om in te leven!

Duurzame oplossingen
Nieuwsgierig naar het duurzame aspect van de woningen in Othene Zuid? Tijdens de Othene Woondag geeft een installateur uitleg over de duurzame oplossingen waarvan gebruik wordt gemaakt in de nieuwbouwwoningen. 
Jeanine Rouw, Smolders Makelaars: ‘Tijdens de Open Huizen Dag in april was er al veel aanloop. Het is heel fijn dat we geïnteresseerden op een laagdrempelige manier kunnen informeren over de voordelen van nieuwbouw in deze tijd. We verwachten dus dat het tijdens de Othene Woondag erg druk gaat worden. Toch zeker omdat we weer met nieuwe projecten in verkoop gaan.’


Locatie en tijd Othene Woondag
Zaterdag 13 mei: 11.00 - 15.00 uur. 
Locatie: Informatiecentrum Othene, Kraanvogel 22a, Terneuzen
Smolders Makelaars: 0115-621475