13 juni 2023
Geplaatst door TeamOthene

Vraag jij je af hoe gezellig het zou zijn om in een Strandbroeders-woning in Othene te wonen? Ervaar het zelf! Kom donderdag 29 juni tussen 18.00 en 20.00 uur naar de pop-up Othene Beachclub. 

De pop-up Beachclub staat in de tuin van de nieuwbouwwoningen van het project Strandbroeders in Othene. Hier zorgen we voor heerlijke cocktails en mocktails van Barcode by Denny en gezellige loungemuziek.

Proostend met een drankje, genietend van de muziek, kun je de omgeving in je opnemen, maar vooral laten informeren over het project Strandbroeders én rondkijken in de kijkwoning van Strandbroeders. De bouw van dit project is namelijk in volle gang en de woningen worden eind dit jaar/begin volgend jaar opgeleverd.

Bij de woningen van het type Strandbroeders is alles mogelijk: met of zonder garage, met of zonder multifunctionele ruimte. Het woningaanbod is divers. Meer informatie over dit project vind je hier.

Een beachclub bezoeken en tegelijkertijd vrijblijvend rondkijken bij het nieuwbouwproject Strandbroeders. Dat kan allemaal! Kom ook! Iedereen is welkom. 

Aanmelden

Aanmelden kan via uw account.
Nog geen account? U kunt eenvoudig een account aanmaken.

Datum:  donderdag 29 juni 2023
Tijd:  18.00 - 20.00 uur
Locatie:  Waterlanden 41, Strandbroeders