19 juni 2023
Geplaatst door TeamOthene

De bouw van de Strandbroeders-woningen gaat snel vooruit. Bij blok A worden de dakpannen gelegd, de laatste voegen in het metselwerk aangebracht en ook de eerste goten en kozijnen zijn al een feit. Bij Blok B is de zandcementvloer al gesmeerd. 

De volgende stap in het bouwproject is de aanleg van de zonnepanelen en het afwerken van de binnenwanden. Al snel zijn ook de platte daken van de uitbouw en de daken van de garages aan de beurt. Bij blok A zal dat in week 26 zijn, bij blok B vanaf week 27. 

Steeds spannender
Nu de buitenkant van de Strandbroeders steeds meer zijn uiteindelijke vorm krijgt, wordt het voor de toekomstige bewoners steeds spannender. Eerst leven ze toe naar iets op papier en inmiddels zien ze hun mooie woning echt realiteit worden. 

Oplevering kwartaal 4 - 2023/kwartaal 1 - 2024
Voordat ze erin kunnen, moet er natuurlijk nog wel het een en ander gebeuren. Maar het schiet goed op. De oplevering van de Strandbroeders staat gepland in kwartaal 4 van dit jaar, uitlopend tot uiterlijk kwartaal 1 van 2024. 

Nog Strandbroeders beschikbaar
Zou u binnenkort ook wel willen verhuizen naar een splinternieuwe, stoere twee-onder-een-kapwoning met een ruime tuin op een prachtige plek? Dat kan! Er zijn nog Strandbroederwoningen beschikbaar. Geef uw interesse bij ons aan. We laten u graag geheel vrijblijvend de mogelijkheden zien. Ook letterlijk. We hebben namelijk kijkwoningen én een beachclub waar u een goede indruk van uw mogelijk toekomstige woning kunt opdoen. Bel of mail dus gerust naar Smolders Makelaars (0115 - 621 475), info@smoldersmakelaars.nl