19 oktober 2023
Geplaatst door TeamOthene

Zorgeloos wonen én genieten, is dat hetgeen waar u van droomt? Kom dan op zaterdag 11 november naar het event rondom levensloopbestendig wonen in Informatiecentrum Othene. Tijdens dit event geven we u graag meer informatie over dit onderwerp én lichten we de 3 projecten met levensloopbestendige woningen uit.

Uitgelichte projecten
In Othene Zuid worden momenteel drie levensloopbestendige projecten gebouwd, het gaat om de woningen van type Strandplevier, Frisiusschans en iQube. Met levensloopbestendige woningen bedoelen we woningen die het mogelijk maken om de rest van uw leven in te wonen. Dit betekent onder andere dat er op de begane grond een (slaap)kamer en badkamer is, zodat gelijkvloers wonen mogelijk is. Ook zijn de levensloopbestendige woningen in Othene Zuid 100% energieneutraal, onderhoudsvriendelijk én zijn ze voorzien van voldoende opbergruimte.

Strandplevier - fase 2 nieuw in verkoop: 12 woningen
Zorgeloos wonen en genieten. Daar draait alles om in de Strandplevier-woningen die aan de Waterlanden worden gebouwd. U ziet het onder meer terug in het comfort, de compleetheid, de slimme compactheid en de duurzaamheid van deze woningen. De woningen zijn degelijk gebouwd met onderhoudsvriendelijke gevelbekleding en kunststof kozijnen. Ze kennen een gelijkvloers woonprogramma en de grote ramen, waaronder dubbele tuindeuren achterin, laten lekker veel daglicht binnen. Keuken, sanitair en zelfs aangeplante hagen in de voortuin zijn bij de oplevering inbegrepen.

Wooneiland Frisiusschans - fase 2 in Pre Sale: 19 woningen
Wilt u gelijkvloers en ruimtelijk wonen? Dan zijn de woningen van Frisiusschans ideaal voor u. Door de grote raampartijen oogt de woning nog ruimtelijker dan hij al is. De levensloopbestendige woningen, bestaande uit 2 woonlagen, beschikken aan de voorzijde over een tuin en vanaf het terras aan de achterzijde kijkt u uit over groene, natuurlijke oevers. De woningen op het Wooneiland zijn echt uniek. De groene invulling van het hof draagt daar zeker aan bij, want de binnenstraat wordt omringd met groene bermen en hagen.

iQube - fase 2 reeds in verkoop: 8 woningen
De woningen van iQube zijn perfect voor mensen die houden van doelmatigheid, lekker veel praktische leef- en woonruimte, krachtige vormen met fraaie ontwerpstatements. Door de verschillende woningtypen zijn de iQubes geschikt voor een ruime doelgroep: van gezin tot levensloop! Bij deze moderne paviljoenwoningen is er keuze uit 4 verschillende typen met allemaal zeer royale woonoppervlaktes. Met de iQube kiest u voor een zeer uitgekiende, solide basis die u met uw eigen wensen verrijkt.

Waar en wanneer?
Nieuwsgierig naar levensloopbestendig wonen in Othene Zuid? We vertellen u er graag meer over, laten u tekeningen inzien van bovenstaande projecten én beantwoorden met plezier al uw vragen. Loop gerust eens binnen, u bent van harte welkom!

Datum: zaterdag 11 november 2023
Tijd: 10.00 - 12.00 uur
Locatie: Informatiecentrum Othene, Kraanvogel 22a