6 november 2023
Geplaatst door TeamOthene

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de woningen type Strandbroeders. Wat zijn ze prachtig geworden! Dit project bestaat uit 14 twee-onder-een-kapwoningen aan de Waterlanden. Deze woningen liggen gebroederlijk naast elkaar op ruime percelen en bieden alles op het gebied van wooncomfort.

De woningen hebben een stoere uitstraling met lichtgrijze baksteen met dito voeg in contrast met de antraciet- kleurige kozijnen. De schoorstenen geven het geheel een robuust accent. Waar de woningen van Strandbroeders in uitblinken is hun bescheiden energieverbruik. Door een combinatie van het gebruik van een lucht-water-warmtepomp, zonnepanelen en een warmte terugwin installatie is een deel van de woningen bijna energieneutraal. De laatste beschikbare woningen worden zelfs volledig energieneutraal! Deze aardgasvrije woningen zijn dus een goede investering in de toekomst.

Nog 4 woningen beschikbaar
Wilt u ook snel verhuizen naar zo'n prachtige, bijzonder ruime woning? Er zijn nog 4 woningen beschikbaar! Neem contact op met Smolders Makelaars voor meer informatie.