18 maart 2024
Geplaatst door TeamOthene

De oplevering van de kubistische paviljoenwoningen van iQube fase 1 begint in zicht te komen! Inmiddels zijn bij alle woningen de steigers verwijderd. En... dat ziet er al prachtig uit.

Ook de kozijnen, het glas en de voordeuren zijn geplaatst bij een deel van de woningen. Verder is er een start gemaakt met het aanbrengen van de zonnepanelen. En binnen? Daar is het tegelwerk vrijwel volledig gereed.

Succesvolle kijkdag
Aangezien de bouw inmiddels zo ver gevorderd is, werd er op donderdag 29 februari een kijkdag georganiseerd voor alle geïnteresseerden. En geïnteresseerden? Die waren er volop. De kijkdag gemist? Het is nu ook mogelijk om de kijkwoning te bezoeken op woensdagen tussen 8.45 en 11.45 uur en op zaterdagen tussen 10.00 en 12.00 uur. Smolders Makelaars is op deze momenten aanwezig in de modelwoning type Strandbroeders en begeleidt u graag naar de modelwoning type iQube!

Oplevering 
De actuele opleverprognose voor de woningen type iQube: half april t/m eind mei 2024. Fase 1 is volledig uitverkocht, maar van fase 2 zijn er nog 5 mooie iQubes te koop.

Meer informatie
Ook interesse in een unieke paviljoenwoning? Neem contact op met Smolders Makelaars voor meer info.