24 maart 2024
Geplaatst door TeamOthene

Zaterdag 6 april is het weer Open Huizen Dag. U kunt vrijblijvend én zonder afspraak deelnemende huizen bekijken. Ook in Othene Zuid bent u van harte welkom om o.a. de ingerichte modelwoningen van de typen Frisiusschans, Strandbroeders én iQube te bezichtigen. Van de levensloopbestendige woningen van Strandplevier is dan nog geen kijkwoning, maar het is zeker interessant om eens te komen luisteren. Alle woningen zijn 100% energieneutraal en gasloos.

Wooneiland Frisiusschans – levensloopbestendig wonen met volop ruimte
De levensloopbestendige woningen van fase 1 op het Wooneiland Frisiusschans zijn recent opgeleverd. Ze zijn met een volledig woonprogramma op de begane grond ideaal om gelijkvloers én toch ruimtelijk te wonen. De woningen beschikken over een sedumdak, een tuin aan de voorzijde en vanaf het terras aan de achterzijde kijkt u uit over groene, natuurlijke oevers. Dit geldt des te meer voor fase 2 van dit project. De woningen gelegen aan de oostkant bevinden zich op een bijzonder groen, mooi en uniek plekje in Othene en hebben een blijvend zicht op de polder. Op korte termijn verhuizen? Er is nog slechts 1 woning van fase 1 beschikbaar. Van fase 2 is nog volop aanbod.

Strandbroeders met keukencheque cadeau
Ook te bezichtigen tijdens de Open Huizen Dag is de volledig ingerichte modelwoning van type Strandbroeders. De 14 twee-onder-een-kapwoningen van dit woningtype zijn inmiddels opgeleverd en er zijn nog 3 woningen beschikbaar. Gaat u over tot aankoop? Dan ontvangt u, bij situaties 40 en 42, een keukencheque t.w.v. € 25.000 incl. btw. Woning, situatie 50, is in prijs verlaagd van € 464.000 naar € 439.000. Extra interessant om nu tot koop over te gaan!   

Slimme iQube-woningen – van gezin tot levensloop
De oplevering van de kubistische paviljoenwoningen van iQube fase 1 is al snel, namelijk half april/eind mei. Aangezien de bouw inmiddels zo ver gevorderd is, is één van de woningen tijdelijk omgetoverd tot modelwoning. Droomt u ook van een woning met een royaal woonoppervlak? Fase 1 is volledig uitverkocht, maar fase 2 is momenteel in verkoop en de bouw hiervan start in mei dit jaar!

Strandplevier, met woonprogramma op begane grond, is zorgeloos genieten
Zorgeloos wonen en genieten. Daar draait alles om in de energieneutrale Strandplevier-woningen die aan de Waterlanden worden gebouwd. Een luxe keuken, sanitair en zelfs aangeplante hagen in de voortuin zijn bij de oplevering inbegrepen. De bouw van de eerste fase van het project start deze maand nog én is al uitverkocht. Ook interesse in een verrassend ruime en onderhoudsvriendelijke woning? De 12 levensloopbestendige woningen van fase 2 zijn momenteel in verkoop en de prognose is dat de bouw ook dit jaar nog zal starten.

Meer informatie Open Huizen Dag - bezoek modelwoningen

  • Zaterdag 6 april: 11 - 15 uur.
  • Aanmelden bij: Informatiecentrum Othene: Kraanvogel 22a Terneuzen.
  • Smolders Makelaars: 0115-621475, info@smoldersmakelaars.nl.