11 januari 2024
Geplaatst door TeamOthene

Wie een bezoekje wil brengen aan Informatiecentrum Othene, kan hiervoor vanaf nu terecht in de modelwoning type Strandbroeders aan de Waterlanden in Othene Zuid. Voor de komende periode is deze modelwoning namelijk omgetoverd tot Informatiecentrum! Interesse in het prachtige project Strandbroeders? Dan kunt u direct deze woning, die compleet ingericht is met keuken, badkamer én meubilair, bezichtigen!

Kom ook kijken - ingerichte modelwoning
Wilt u een goed beeld krijgen en de ruimte ervaren van een nieuwbouwwoning type Strandbroeders? Dan is een bezoek aan de ingerichte modelwoning ideaal. De woning is ingericht met een PVC vloer, meubilair en een complete badkamer en keuken. In deze keuken met ruim kookeiland ontbreekt het aan niets, hij is namelijk voorzien van een Bora kookplaat met afzuiging, een Quooker kraan én Siemens apparatuur. Ook de badkamer is met een wastafelmeubel, regendouche en spiegel met verlichting compleet ingericht.

Wanneer?
Het is mogelijk om de kijkwoning te bezoeken op woensdagen tussen 8.45 en 11.45 uur en op zaterdagen tussen 10.00 en 12.00 uur. Smolders Makelaars is op deze momenten aanwezig in de woning en laat u deze met plezier zien. Aanmelden is niet nodig. Op een ander moment langskomen? Maak dan een afspraak met Smolders Makelaars.

Keukencheque t.w.v. € 25.000 én prijsvast!
Verliefd geworden op dit woningtype? Dan is nu hét moment om over te gaan tot aankoop. De koop-/aanneemsommen zijn namelijk prijsvast tot en met 31 maart 2024, dit betekent inclusief bouw- en grondrente. Daarnaast ontvangt u een keukencheque ter waarde van € 25.000,- incl. btw te besteden bij Logus-De Hoop!

Aanbod Strandbroeders
Er zijn momenteel nog 3 woningen beschikbaar, het gaat om bouwnummers 42, 47 en 50. Al deze woningen zijn voorzien van extra heipalen. Een garage, multifunctionele aanbouw of carport plaatsen is dus nu of in de toekomst nog mogelijk. Daarnaast zijn de woningen standaard uitgebouwd aan de achterzijde, waardoor u aan ruimte geen gebrek heeft in deze woningtypen.

Besparen op maandlasten
Wist u dat de woningen type Strandbroeders 100% energieneutraal zijn? Ze zijn voorzien van een warmtepomp, een warmte terugwin installatie en extra zonnepanelen. Nieuwsgierig naar de energiekosten per maand in misschien wel uw toekomstige nieuwbouwwoning type Strandbroeders, ten opzichte van uw huidige situatie? U berekent het makkelijk via de energietool, rechtsonder in de rode button op www.othene.nl. Zo ziet u direct hoeveel u per maand bespaart.

Extra leencapaciteit
Vanaf dit jaar krijgt het energielabel aanzienlijke invloed op de leennormen voor hypotheken in Nederland. Hoe beter het energielabel, des te meer u kunt lenen. Aangezien de woningen type Strandbroeders voorzien zijn van het energielabel A++++ biedt dit volop mogelijkheden. Omdat de woning energieneutraal is, kunt u in dit geval tot maar liefst € 40.000,- extra lenen!

Ook wonen in Othene Zuid?
Meer weten over de kijkwoningen of over het beschikbare aanbod? Neem contact op met Smolders Makelaars voor meer informatie.