11 december 2023
Geplaatst door TeamOthene

De woningen van het type Strandbroeders... Wat zijn ze prachtig geworden! De 14 twee-onder-een-kapwoningen, die reeds opgeleverd zijn, zijn bijzonder ruim en zeer flexibel in te delen. Dit zelf ervaren? Dat kan nu in de modelwoning, die vanaf 22 december zelfs compleet ingericht is met keuken, badkamer én meubilair!

Kom ook kijken - ingerichte modelwoning
Een bezoekje brengen aan de modelwoning van type Strandbroeders is vanaf vrijdag 22 december dus extra interessant. De woning is vanaf dat moment ingericht met een PVC vloer, meubilair en een complete badkamer en keuken. In deze keuken met ruim kookeiland ontbreekt het aan niets, hij is namelijk voorzien van een Bora kookplaat met afzuiging, een Quooker kraan én Siemens apparatuur. Ook de badkamer is met een wastafelmeubel, regendouche en spiegel met verlichting compleet ingericht.

Prijsvast én keukencheque t.w.v. € 25.000!
Enthousiast geworden na uw bezoek aan de modelwoning van type Strandbroeders én verliefd geworden op de keuken die daar te zien is? Dan is nu hét moment om over te gaan tot aankoop. De woningen zijn namelijk prijsvast tot en met 31 maart 2024, incl. bouw en grondrente én u ontvangt een keukencheque ter waarde van € 25.000,- incl. btw te besteden bij Logus-De Hoop!

Aanbod Strandbroeders
Er zijn nog vier woningen van type Strandbroeders beschikbaar, het gaat om bouwnummers 404247 en 50. Op bouwnummer 43 staat een optie. Bouwnummer 40 beschikt reeds over een garage. Maar... alle woningen zijn voorzien van extra heipalen. Een garage, multifunctionele aanbouw of carport plaatsen is dus nu én in de toekomst nog mogelijk. Daarnaast zijn de woningen standaard uitgebouwd aan de achterzijde, waardoor u aan ruimte geen gebrek heeft in deze woningtypen.

Ook wonen in Othene Zuid?
Meer weten over de modelwoning of over het beschikbare aanbod? Neem contact op met Smolders Makelaars voor meer informatie.