22 november 2023
Geplaatst door TeamOthene

Bent u nieuwsgierig naar de mooie, energieneutrale en aardgasvrije woningen van het type Frisiusschans of Strandbroeders? Bezoek dan de kijkwoningen van deze projecten!

Aangezien de bouw van het project Frisiusschans al vergevorderd is en de woningen type Strandbroeders zelfs al opgeleverd zijn, is het vanaf nu mogelijk om binnenin de woningen te kijken. Ideaal om sfeer te proeven, nieuwbouw en het duurzame aspect ervan te ervaren én de ruimtes aan te voelen!

Wanneer?
Het is mogelijk om de kijkwoningen te bezoeken op woensdagen tussen 8.45 en 11.45 uur en op zaterdagen tussen 10.00 en 12.00 uur. Interesse? Meld u zich dan eerst in Informatiecentrum Othene. Smolders Makelaars is op deze momenten aanwezig in het Informatiecentrum en laat u met plezier de kijkwoningen zien. Aanmelden is niet nodig.

Oplevering en beschikbaarheid
De actuele oplevering voor Frisiusschans staat gepland omstreeks kwartaal 1 van 2024. Interesse? Er zijn nog maar enkele woningen van fase 1 beschikbaar: bouwnummers 7173 en 78. Nummer 71 is een tussenwoning en de andere woningen zijn hoekwoningen. De woningen zijn energieneutraal, aardgasvrij en voorzien van een bodem warmtepomp en zonnepanelen.

De woningen type Strandbroeders zijn inmiddels opgeleverd! Ook hier zijn nog woningen beschikbaar: bouwnummers 40, 42, 43 (in optie), 47 en 50. Bouwnummer 40 beschikt reeds over een garage. Maar... alle woningen zijn voorzien van extra heipalen. Een garage, multifunctionele aanbouw of carpoort plaatsen is dus nu én in de toekomst nog mogelijk. Deze woningtypen zijn 100% energieneutraal.

Ook wonen in Othene Zuid?
Meer weten over de kijkwoningen of over het beschikbare aanbod? Neem contact op met Smolders Makelaars voor meer informatie.