15 november 2023
Geplaatst door TeamOthene

Naast dat op 11 november tijdens het event 'Levensloopbestendig wonen' de woningen van Strandplevier fase 2 in verkoop gingen, gingen óók de 19 woningen van Frisiusschans fase 2 in pre-sale! Op het Wooneiland Frisiusschans worden 3 verschillende woningtypen gerealiseerd. Deze woningtypen verschillen in woonoppervlakte, indeling en berging/garage. Voor iedere nieuwbouwwoning geldt dat de woning met tal van opties volledig op maat gerealiseerd kan worden. Zo sluit uw woning gegarandeerd aan op uw specifieke woonwensen.

Uniek wonen
Wilt u gelijkvloers en ruimtelijk wonen? Dan zijn de woningen van Frisiusschans ideaal voor u. Door de grote raampartijen oogt de woning nog ruimtelijker dan hij al is. De levensloopbestendige woningen, bestaande uit 2 woonlagen, beschikken aan de voorzijde over een tuin en vanaf het terras aan de achterzijde kijkt u uit over groene, natuurlijke oevers. De woningen op het Wooneiland zijn echt uniek. De groene invulling van het hof draagt daar zeker aan bij, want de binnenstraat wordt omringd met groene bermen en hagen.

Duurzaam en energieneutraal
Het duurzame karakter is een belangrijk aspect binnen dit project. De woningen zijn aardgasvrij en beschikken over een bodem warmtepomp en zonnepanelen. Zo ervaart u altijd een comfortabel binnenklimaat, is uw woning klaar voor de toekomst én blijft uw energierekening laag. Daarnaast worden de woningen voorzien van een sedumdak. Goed voor het milieu! De woningen voldoen aan de nieuwste eisen van het Bouwbesluit en zijn energieneutraal. 

Bent u nieuwsgierig naar de energiekosten per maand in misschien wel uw toekomstige woning op het Wooneiland Frisiusschans, dit ten opzichte van uw huidige woning? U berekent het nu gemakkelijk via onze energietool. Zo ziet u direct hoeveel u per maand kunt besparen… U vindt de tool rechtsonder op de homepage in de rode button: Bereken uw energiebesparing.

Woningaanbod
Bekijk hier het woningaanbod.

Frisiusschans fase 1
Spreekt wonen op het Wooneiland Frisiusschans u aan en wilt u op korte termijn verhuizen? Er zijn nog enkele energieneutrale woningen van fase 1 beschikbaar! De bouw van deze fase is in volle gang en de oplevering staat gepland in kwartaal 1 van 2024. Neem contact op met Smolders Makelaars voor meer informatie of voor een bezichtiging aan de kijkwoning van dit project.

Meer info
Droomt u ook al over wonen op een eiland aan het water in Othene Zuid? Neem contact op met Smolders Makelaars voor meer informatie of om uw interesse kenbaar te maken.