10 april 2024
Geplaatst door TeamOthene

De oplevering van de kubistische paviljoenwoningen van iQube fase 1 is al snel, namelijk half april/eind mei. Aangezien de bouw inmiddels zo ver gevorderd is, is één van de woningen tijdelijk omgetoverd tot modelwoning. Nieuwsgierig? Op donderdag 25 april organiseren we een open huis!

Open huis op 25 april
Na eerdere drukbezochte kijkdagen verwelkomen we opnieuw geïnteresseerden bij de moderne en slimme woningen van het type iQube aan de Waterlanden, dit tijdens het open huis op 25 april tussen 16.00 en 17.00 uur. Kom langs en bekijk vrijblijvend de ingerichte modelwoning.

Van gezin tot levensloop
Bij iQube kijkt iedereen vooral uit naar het aangezicht van de prachtige kubusvormige woningen, de royale leefruimte, de grote raampartijen met uitzicht op de diepe tuin en het comfort van een energieneutrale woning (fase 2). Het leuke is dat iQube met deze eigenschappen jong en oud aanspreekt en er een gezellige, diverse wijk ontstaat. 

Fase 1 uitverkocht, fase 2 start bouw mei
Droomt u ook van een woning met een royaal woonoppervlak? Fase 1 is volledig uitverkocht, maar fase 2 is momenteel in verkoop en de bouw hiervan start in mei dit jaar!

Ook wonen in Othene Zuid?
Meer weten over de woningen of over het beschikbare aanbod? Neem contact op met Smolders Makelaars voor meer informatie.