8 april 2024
Geplaatst door TeamOthene

Nieuwsgierig naar de verschillende woningtypen in Othene Zuid? Aangezien de bouw van het project iQube inmiddels zo ver gevorderd is én de woningen van typen Frisiusschans en Strandbroeders reeds opgeleverd zijn, zijn er modelwoningen ingericht! Kom ook eens kijken.

Wooneiland Frisiusschans – levensloopbestendig wonen met volop ruimte
De levensloopbestendige woningen van fase 1 op het Wooneiland Frisiusschans zijn recent opgeleverd. Ze zijn met een volledig woonprogramma op de begane grond ideaal om gelijkvloers én toch ruimtelijk te wonen. De woningen beschikken over een sedumdak, een tuin aan de voorzijde en vanaf het terras aan de achterzijde kijkt u uit over groene, natuurlijke oevers. Dit geldt des te meer voor fase 2 van dit project. De woningen gelegen aan de oostkant bevinden zich op een bijzonder groen, mooi en uniek plekje in Othene en hebben een blijvend zicht op de polder. Op korte termijn verhuizen? Er is nog slechts 1 woning van fase 1 beschikbaar. Van fase 2 is nog volop aanbod.

Strandbroeders – in prijs verlaagd
Ook te bezichtigen is de volledig ingerichte modelwoning van type Strandbroeders. De 14 twee-onder-een-kapwoningen van dit woningtype zijn inmiddels opgeleverd en er zijn nog 3 woningen beschikbaar, waarvan 2 in optie. Gaat u over tot aankoop? Dan ontvangt u, bij situaties 40 en 42, een keukencheque t.w.v. € 25.000 incl. btw. Woning, situatie 50, is in prijs verlaagd van € 464.000 naar € 439.000. Extra interessant om nu tot koop over te gaan!

Slimme iQube-woningen – van gezin tot levensloop
De oplevering van de kubistische paviljoenwoningen van iQube fase 1 is al snel, namelijk half april/eind mei. Aangezien de bouw inmiddels zo ver gevorderd is, is één van de woningen tijdelijk omgetoverd tot modelwoning. Droomt u ook van een woning met een royaal woonoppervlak? Fase 1 is volledig uitverkocht, maar fase 2 is momenteel in verkoop en de bouw hiervan start in mei dit jaar!

Wanneer?
Het is mogelijk om de modelwoningen te bekijken op woensdagen tussen 8.45 en 11.45 uur en op zaterdagen tussen 10.00 en 12.00 uur. Smolders Makelaars is op deze momenten aanwezig in Informatiecentrum Othene en begeleidt u graag naar de modelwoningen. Op een ander moment langskomen? Maak dan een afspraak met Smolders Makelaars.

Ook wonen in Othene Zuid?
Meer weten over de woningen of over het beschikbare aanbod? Neem contact op met Smolders Makelaars voor meer informatie.