30 mei 2024
Geplaatst door TeamOthene

Zoek je als starter een nieuwe woning? Dat kan best lastig zijn. Maar... goed nieuws! Eind mei, tijdens de Othene Woondag, zijn de prachtige woningen van The One gelanceerd. Deze woningen richten zich specifiek op starters.

Extra leencapaciteit
Het gaat om gasloze, energieneutrale (A++++) woningen, wat dus automatisch zorgt voor een leencapaciteit van € 40.000 extra, omgeven door groene ontmoetingsplekken. De eerste impressies en plattegronden waren vanaf de woondag in te zien en werden goed ontvangen door de aanwezigen. Er was ook concrete interesse, dat zagen we terug aan de ingevulde inschrijfformulieren.

Pre Sale event - 26 juni
Noteer alvast in je agenda: woensdag 26 juni - Pre Sale event The One! Dit gezellige event wordt speciaal georganiseerd voor starters op de woningmarkt. Onder het genot van een lekker hapje en drankje worden de plannen gepresenteerd. Ook kun je keukenimpressies bekijken en overhandigen we je met plezier een brochure van The One!

Datum en tijd: Woensdag 26 juni, 19.00 tot 21.30 uur
Locatie: Informatiecentrum Othene, Kraanvogel 22a

Programma

  • 19.00 - 19.30 uur: inloop
  • 19.30 - 20.15 uur: presentatie woningen
  • 20.15 - 21.30 uur: borrel

Meld je hier aan voor het Pre Sale event.

Maak interesse kenbaar
Ben je starter op de woningmarkt en spreekt wonen in een prachtige woning van The One in Othene je aan? Maak dan je interesse kenbaar en schrijf je in voor 'toekomstig aanbod'. Zo kunnen we je op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Meer weten? Neem dan contact op met Smolders Makelaars, 0115 - 621475.