6 juni 2024
Geplaatst door TeamOthene

Tijdens de Othene Woondag in mei zijn de karakteristieke woningen van Kraanvogel fase 2 in verkoop gegaan. Aan de Kraanvogel pronken al verschillende vrijstaande- en twee-onder-een-kapwoningen. Om deze straat die als een boog langs het water ligt te voltooien, worden er nog 12 woningen gerealiseerd.

Kraanvogel II: karakteristiek met tal van opties
Deze nieuwe fase omvat vier vrijstaande woningen en acht twee-onder-een-kap-woningen op ruime kavels met een zuidwest ligging. Deze woningen, met uniek uitzicht op de Zaamkreek, bevinden zich in een landschapsrand waar volop gelegenheid is om te wandelen en te recreëren.

Energieneutraal
Vanzelfsprekend zijn de woningen aan de Kraanvogel duurzaam gebouwd en daarmee toegerust voor de toekomst. Alle woningen worden energieneutraal opgeleverd, zodat u optimaal kunt genieten van verantwoord comfort en betaalbare luxe. Een lucht- waterwarmtepomp, een balansventilatiesysteem met warmteterugwinning, zonnepanelen: dit zijn slechts een paar steekwoorden die van toepassing zijn op de woningen. Daarmee past dit (gasloze) woonprogramma in deze tijd, waarin energiebesparing en klimaat-verantwoordelijkheid belangrijke thema’s zijn.

Drie woonlagen met garage én diverse opties
De Kraanvogel-woningen bestaan uit drie woonlagen en een garage, waardoor u volop leefruimte én plek voor uw hobby’s heeft. Deze nieuwbouwwoningen bieden ook de mogelijkheid om diverse opties toe te voegen, waardoor de woning aan uw specifieke woonwensen kan worden aangepast.

Meer info
Ook interesse in een prachtige woning van het type Kraanvogel fase II? Bekijk hier het aanbod of neem contact op met Smolders Makelaars voor meer informatie.