19 juni 2024
Geplaatst door TeamOthene

Wat is het prachtig geworden... het Wooneiland Frisiusschans! De levensloopbestendige woningen van fase 1 zijn een aantal maanden geleden opgeleverd en inmiddels zijn bijna alle woningen bewoond. Benieuwd naar de sfeer die op het wooneiland hangt? Kom hem eens proeven én bekijk de modelwoning tijdens het 'open huis' moment op donderdag 27 juni.

Open huis op 27 juni
Na eerdere drukbezochte kijkdagen verwelkomen we opnieuw geïnteresseerden op het Wooneiland tijdens het open huis op donderdag 27 juni tussen 16.00 en 17.00 uur. Kom langs en bekijk vrijblijvend de ingerichte modelwoning, bouwnummer 71.

Uniek: fase 2 Frisiusschans
De woningen van Frisiusschans zijn ideaal voor mensen die graag gelijkvloers en ruimtelijk willen wonen. De levensloopbestendige woningen beschikken aan de voorzijde over een tuin en vanaf het terras aan de achterzijde kijkt u uit over groene, natuurlijke oevers. Dit geldt des te meer voor fase 2 van dit project. De woningen gelegen aan de oostkant bevinden zich op een bijzonder groen en mooi plekje in Othene en hebben een blijvend zicht op de polder. Neem eens een kijkje op de kavelkaart.

Modern, levensloopbestendig én 100% energieneutraal
In tweede fase van Frisiusschans worden 19 woningen in 3 verschillende typen gerealiseerd. Deze verschillen in woonoppervlakte, indeling en beschikken over een berging of een garage. Voor iedere nieuwbouwwoning geldt dat de woning met tal van opties op maat gerealiseerd kan worden. Alle woningtypen zijn energieneutraal, gasloos en voorzien van een bodem warmtepomp en zonnepanelen. Ook wordt er nabij deze woningtypen een landschapsrand met veel groen en water gecreëerd, dit met o.a. een wandelroute en uitkijkpunt. Een unieke kans om aan deze groene stadsrand te wonen! Het is dan ook niet gek dat er veel interesse is in fase 2.

Fase 1 uitverkocht, fase 2 start bouw nazomer
De eerste fase van de onderhoudsvriendelijke woningen is reeds uitverkocht én opgeleverd, maar de bouw van de tweede fase start in de nazomer.

Ook wonen in Othene Zuid?
Meer weten over de woningen, het open huis moment of over het beschikbare aanbod? Neem contact op met Smolders Makelaars voor meer informatie.