12 september 2024
Geplaatst door TeamOthene

De bouw van de levensloopbestendige woningen van Strandplevier fase 1 is in volle gang. Benieuwd? We geven u een update. Ook de bouw van fase 2 gaat op korte termijn van start, namelijk in november!

Wat een stappen worden er gemaakt bij de bouw van Strandplevier fase 1. Inmiddels is al het metselwerk gereed, in totaal zijn er zo’n 36.500 stenen gebruikt. Ook is er gestart met het leggen van dakpannen en zijn de trappen in de woningen geplaatst. Daarnaast is de laatste hand gelegd aan de betimmeringen van de dakranden en de gootbetimmeringen. Ook is er gestart met het aanbrengen van de dakgoten en de hemelwaterafvoeren.

Aanbod
De levensloopbestendige woningen van Strandplevier worden bijzonder compleet opgeleverd, namelijk met keuken, sanitair en aangeplante hagen. Fase 1 is uitverkocht en van fase 2 is nog slechts 1 woning beschikbaar. De bouw hiervan start op korte termijn: in november dit jaar! Bekijk hier het beschikbare aanbod van fase 2.

Ook wonen in Othene Zuid?
Meer weten over de woningen type Strandplevier of over het beschikbare aanbod? Neem contact op met Smolders Makelaars voor meer informatie.