19 september 2024
Geplaatst door TeamOthene

Zaterdag 5 oktober is het weer landelijke Open Huizen Dag. Tijdens deze dag kunt u vrijblijvend en zonder afspraak de deelnemende huizen bekijken. Informatiecentrum Othene heeft deze dag ook verruimde openingstijden, dus u bent van harte welkom met al uw vragen over nieuwbouw in Othene Zuid. 

Laatste woning iQube - een echte gezinswoning!
De eerste fase van de prachtige paviljoenwoningen van iQube is volledig uitverkocht en ook de tweede fase gaat hard. Hier is nog slechts één woning beschikbaar. Het gaat om bouwnummer 79, een woning met 197 m² woonoppervlak en een perceel van 630 m². Met dit royale woonoppervlak, een inpandige garage, 4 slaapkamers, 2 badkamers én een separaat toilet is deze woning perfect geschikt als gezinswoning. De bouw van fase 2.2 start in december 2024.

Bekijk laatste woning Strandbroeders
Tijdens de Open Huizen Dag kunt u ook de laatste woning van het type Strandbroeders bezichtigen. Deze woning is recent in prijs verlaagd, van € 510.000 naar € 485.000. Nieuwsgierig? Kom langs en ervaar deze woning vrijblijvend zelf.

Nieuw aanbod starterswoningen The One
Recent zijn de eerste 18 starterswoningen van project The One in verkoop gegaan, met een vanafprijs van € 230.000. Het is dan ook niet gek dat alle woningen direct in optie waren en een groot deel inmiddels verkocht is. Maar... goed nieuws. Er is inmiddels nieuw aanbod in verkoop! We vertellen er graag meer over.

Meer aanbod
Buiten iQube en Strandbroeders, is er natuurlijk nog veel meer aanbod in Othene. Denk bijvoorbeeld aan de levensloopbestendige woningen van Strandplevier, die compleet met keuken, sanitair en aangeplante hagen worden opgeleverd. Maar ook aan het Wooneiland Frisiusschans of aan de karakteristieke woningen van Kraanvogel II. Kom langs en ontdek alles over de verschillende woningtypen. Het team van Smolders Makelaars staat voor u klaar!

Waar en wanneer?
De Open Huizen Dag vindt plaats op zaterdag 5 oktober tussen 11.00 en 15.00 uur.
Adres Informatiecentrum Othene: Kraanvogel 22a Terneuzen. Neem voor meer informatie contact op met Smolders Makelaars.