1 oktober 2024
Geplaatst door TeamOthene

De bouw van de levensloopbestendige woningen van Strandplevier fase 1 is in volle gang! Aangezien de bouw inmiddels zo ver gevorderd is, wordt er op donderdag 10 oktober een kijkmoment georganiseerd voor kopers én vervolgens voor alle andere geïnteresseerden.

Kom ook kijken
Wilt u een goed beeld krijgen en de ruimte ervaren van een nieuwbouwwoning type Strandplevier? Dan is deze kijkdag ideaal. De woning die tijdens de kijkdag zal worden opengesteld, is op dat moment reeds voorzien van binnenwanden. Ook is de tegelzetter gestart én heeft de stukadoor een begin gemaakt. Nieuwsgierig? U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen!

Aanbod
De levensloopbestendige woningen van Strandplevier worden bijzonder compleet opgeleverd, namelijk met keuken, sanitair en aangeplante hagen. Fase 1 is uitverkocht en van fase 2 is nog slechts 1 woning beschikbaar. De bouw hiervan start op korte termijn: in november dit jaar! Bekijk hier het beschikbare aanbod van fase 2.

Waar en wanneer?

  • Datum: Donderdag 10 oktober
  • Tijd: 16:00 - 17:00 uur
  • Locatie: Bouwnummer 103, Waterlanden, Othene Zuid, Terneuzen

Ook wonen in Othene Zuid?
Meer weten over de woningen type Strandplevier of over het beschikbare aanbod? Neem contact op met Smolders Makelaars voor meer informatie.