19 juni 2023
Geplaatst door TeamOthene

Het is bijna zover: de steigers rondom de nieuwbouwwoningen van Vinkentouw gaan begin juli weg. Dat is zo’n moment waarop je weet: het einde van de bouw komt in zicht. 

Voortgang
We bouwen Vinkentouw in twee blokken, blok A en blok B. Bij Blok A hebben we onlangs de binnenwanden geplaats en de installaties erin verwerkt. Op dit moment is de stukadoor druk bezig en binnenkort kan ook de tegelzetter aan de slag in de badkamer en toiletten. Blok B volgt kort hierop. Daar leggen we nu de laatste hand aan het voegwerk van de buitengevel en het plaatsen van de kozijnen. 

Nog voor de bouwvak wordt de grond rondom de woningen aangevuld en vlak getrokken. Na de bouwvak starten we met de buitenbergingen en brandgangen. 

Verhuizing komt nu heel dichtbij
Voor de toekomstige bewoners komt het nu heel dichtbij. Hun woning wordt dit jaar oktober of november opgeleverd. Alle keukens, badkamers, tegeltjes en vloeren zijn al uitgezocht en alle kamers zijn al denkbeeldig ingericht. Straks is het alleen nog een kwestie van verhuizen en vervolgens heerlijk genieten van een comfortabele, moderne woning in een gezellige wijk.

Nog woningen in Vinkentouw beschikbaar 
Is dat ook iets voor u? Goed nieuws: er zijn nog woningen in Vinkentouw beschikbaar! Neem contact op met Smolders Makelaars (0115 - 621 475) voor meer informatie en een vrijblijvende bezichtiging van de kijkwoning of meld je aan voor het open huis op donderdag 6 juli.