8 februari 2024
Geplaatst door TeamOthene

Bent u nieuwsgierig naar de mooie, energieneutrale én levensloopbestendige woningen van het Wooneiland Frisiusschans? Kom dan op woensdag 21 februari, tussen 16:00 en 17:00 uur, naar het wooneiland om u te laten informeren over het project Frisiusschans én om de woningen te bekijken.

De woningen van Frisiusschans fase 1 worden deze maand opgeleverd. Dus bent u nieuwsgierig naar hoe de woningen eruit zien? Dan is dit uw kans om een kijkje te komen nemen!

Bijzonder groen
De woningen van Frisiusschans zijn ideaal wanneer u gelijkvloers en ruimtelijk wilt wonen. De levensloopbestendige woningen beschikken aan de voorzijde over een tuin en vanaf het terras aan de achterzijde kijkt u uit over groene, natuurlijke oevers. Dit geldt des te meer voor fase 2 van dit project. De woningen gelegen aan de oostkant bevinden zich op een bijzonder groen en mooi plekje in Othene.

Aanbod
Op korte termijn verhuizen? Er is nog slechts 1 energieneutrale woning van fase 1 beschikbaar. Fase 2 van dit project is eind december in verkoop gegaan en hier is nog volop aanbod. Neem eens een kijkje op de kavelkaart.

Waar en wanneer?

  • Datum: Woensdag 21 februari
  • Tijd: 16:00 - 17:00 uur
  • Locatie: Wooneiland Frisiusschans, Othene Zuid, Terneuzen
  • Parkeren: Koninginnepage of Apollovlinder
  • Ingang: via Kempenaarwerf

Ook wonen op een wooneiland?
Ook interesse in wonen aan het water? Neem contact op met Smolders Makelaars voor meer informatie over het Wooneiland Frisiusschans.