8 januari 2024
Geplaatst door TeamOthene

Op donderdag 28 december werd het Wooneiland Frisiusschans omgetoverd tot een gezellig Winter Wonderland. Dit tijdens de Othene Winterfair! Deze dag ging ook fase 2 van de mooie, energieneutrale en levensloopbestendige woningen van Frisiusschans in verkoop. Animo was er volop, wat een succes!

Onder het genot van een heerlijk glas glühwein, warme chocomelk en oliebollen konden de nieuwsgierige bezoekers zich laten informeren over het project. Ook was het mogelijk om de woningen type Frisiusschans - fase 1 binnenin bekijken. Dat mensen nieuwsgierig waren naar de ingerichte woningtypen, dat bleek wel!

Frisiusschans fase 2 in verkoop
De 19 woningen van Frisiusschans fase 2 zijn tijdens de Winterfair in verkoop gegaan. Deze woningtypen zijn 100% energieneutraal. Op het Wooneiland worden 3 verschillende woningtypen gerealiseerd. Deze woningtypen verschillen in woonoppervlakte, indeling en berging/garage. Voor iedere nieuwbouwwoning geldt dat de woning met tal van opties volledig op maat gerealiseerd kan worden. Zo sluit uw woning gegarandeerd aan op uw specifieke woonwensen.

Frisiusschans fase 1
Spreekt wonen op het Wooneiland Frisiusschans u aan en wilt u op korte termijn verhuizen? Er zijn nog slechts twee woningen van fase 1 beschikbaar! De bouw van deze fase is in volle gang en de oplevering staat al gepland in maart 2024. Ook deze woningen zijn energieneutraal, aardgasvrij en voorzien van een bodem warmtepomp en zonnepanelen.

Ook wonen op een wooneiland?
Neem contact op met Smolders Makelaars voor meer informatie over het Wooneiland Frisiusschans óf om een kijkje te nemen in een ingerichte modelwoning.