19 februari 2024
Geplaatst door TeamOthene

Er staat weer iets leuks op de planning in Othene Zuid… Dit keer voor de jonge Othene-bezoekers: een Meet & Greet met de enige echte Buurman & Buurman bij De Strandbroeders!

Klusspelletjes en Lego bouwtafels
De Meet & Greet wordt georganiseerd voor alle kinderen die het leuk vinden om spelletjes te spelen en te ‘klussen’. De kinderen kunnen zich bezighouden met klusspelletjes zoals een kruiwagenrace, een muurtje metselen, spijkerslaan en het gereedschapspel. Ook staan er Lego bouwtafels, waarop de kinderen prachtige creaties kunnen bouwen. Natuurlijk komen Buurman & Buurman regelmatig poolshoogte nemen en de kinderen assisteren. Maar… of zij op die hulp zitten te wachten? Dat is maar de vraag! Van al dit klussen en spelen krijgen de kinderen natuurlijk dorst, dus speciaal voor hen staat er deze dag een coole limonadekeet.

Voor de ouders
Ook aan de papa’s en mama’s is deze dag natuurlijk gedacht. Voor hen staat er wat te drinken klaar én zij kunnen een kijkje nemen in de modelwoning van type Strandbroeders. De 14 twee-onder-een-kapwoningen van dit woningtype zijn inmiddels opgeleverd en momenteel zijn er nog 3 woningen beschikbaar. De modelwoning betreft een type S2, want de andere typen zijn reeds uitverkocht. De modelwoning is volledig ingericht met meubilair en een complete badkamer met een wastafelmeubel, regendouche, spiegel met verlichting en een toilet. Dit type beschikt niet over een garage, maar door de extra heipalen die zijn voorzien, is dit in de toekomst zeker mogelijk.

Waar en wanneer?
De Meet & Greet vindt plaats op zondag 3 maart van 11.00 tot 14.00 uur aan de Waterlanden in Othene Zuid. Dit ter hoogte van de modelwoning van type Strandbroeders. Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis. Neem voor meer informatie over de Meet en Greet óf over de woningen type Strandbroeders contact op met Smolders Makelaars.