21 februari 2024
Geplaatst door TeamOthene

De bouw van de kubistische paviljoenwoningen van iQube fase 1 is in volle gang! Aangezien de bouw inmiddels zo ver gevorderd is, wordt er op donderdag 29 februari een kijkdag georganiseerd voor alle geïnteresseerden

Kom ook kijken
Wilt u een goed beeld krijgen en de ruimte ervaren van een nieuwbouwwoning type iQube? Dan is deze kijkdag ideaal. De woning die tijdens de kijkdag opengesteld wordt is reeds voorzien van kunststof kozijnen. Verder zijn alle wanden geplaatst en gestuct en ook de plafonds zijn sausklaar gestuct. Daarnaast zijn de badkamer en het toilet betegeld en voorzien van sanitair. Nieuwsgierig? U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen!

Aanbod
De oplevering van fase 1 van deze kubistische paviljoenwoningen is al in zicht, deze staat gepland in het tweede kwartaal van dit jaar. Droomt u ook van een energieneutrale woning met een royaal woonoppervlak? Fase 1 is volledig uitverkocht, maar fase 2 is momenteel in verkoop en de bouw hiervan start in mei dit jaar! Bekijk hier het beschikbare aanbod van fase 2.

Waar en wanneer?

  • Datum: Donderdag 29 februari
  • Tijd: 16:00 - 17:00 uur
  • Locatie: Bouwnummer 56. Waterlanden, Othene Zuid, Terneuzen

Ook wonen in Othene Zuid?
Meer weten over de woningen type iQube of over het beschikbare aanbod? Neem contact op met Smolders Makelaars voor meer informatie.