27 juni 2024
Geplaatst door TeamOthene

Op woensdag 26 juni vond het Pre Sale event van starterswoningen The One plaats bij Informatiecentrum Othene! 

Dat er gebrek is aan moderne starterswoningen bleek uit de geïnteresseerden die tijdens het Pre Sale event aanwezig waren. Starters kwamen samen met ouders of vrienden om alles te weten te komen over woningtype The One. Onder het genot van een hapje en drankje werden de plannen gepresenteerd en konden alle vragen vrijblijvend gesteld worden. 

Speciaal ontwikkeld voor starters 
Als starter op de woningmarkt een woning kopen, een nieuwbouwwoning zelfs. In Othene kan het! The One, superslim gebouwde woningen die aan de huidige isolatie, comfort- en duurzaamheidsnormen voldoen. Zo woon je dus met lage energiekosten, maar ook met lage onderhoudskosten. De woningen zijn gasloos en energieneutraal (A++++), wat zorgt voor € 40.000 extra leencapaciteit. 

Unieke regeling maakt kopen voor starters mogelijk 
Uniek aan woningtype The One is de KoopStart regeling met een verwachte Koopstartprijs vanaf *€ 240.000,-. Kopen met KoopStart betekent dat je een woning koopt voor een lagere prijs dan de marktwaarde. Wat het voor starters eerder mogelijk maakt een woning aan te schaffen. Met de KoopStart wordt een ‘koperskorting’ verleend, de verlaagde koopprijs heeft als voordeel dat je nu misschien net wél een hypotheek kunt afsluiten en tegelijkertijd profiteert van lagere maandlasten. Wil je de woning verkopen? Dan wordt de eventuele waardestijging of -daling van je woning gedeeld met de projectontwikkelaar. 

*Verwachte Koopstartprijs vanaf € 240.000,- VON op basis van 10 - 15% ‘koperskorting’. Definitieve ‘koperskorting’ wordt vastgesteld bij de daadwerkelijke start verkoop op basis van de getaxeerde markwaarde van de woning.

Klik hier om meer te weten komen over de KoopStart regeling. 

The One: goed én betaalbaar 
Kevin Vader van AM Zeeland: ‘Ontzettend leuk dat er zoveel positieve reacties komen op The One. We weten dat er een gebrek is aan comfortabele starterswoningen die betaalbaar zijn. Als projectontwikkelaar hebben we onderzocht hoe het wél mogelijk is om goede en betaalbare starterswoningen in Terneuzen te bouwen, zo ontstond The One.' 

Contact
Heb je het Pre Sale event gemist, maar wil je wel graag meer informatie over woningtype The One? Neem dan contact op met Smolders Makelaars via 0115-621475 of info@smoldersmakelaars.nl.