7 maart 2024
Geplaatst door TeamOthene

Ajeto! Wat een feestje was dat... het bezoekje van Buurman & Buurman aan de woningen type Strandbroeders in Othene Zuid. De prachtige opkomst en de enthousiaste kinderen zorgen ervoor dat de regendruppels niet het niet vielen.

Klusspelletjes en Lego bouwtafels
De kinderen konden zich bezighouden met klusspelletjes zoals een kruiwagenrace, een muurtje metselen, spijkerslaan en het gereedschapspel. Ook stonden er binnenin de woningen van type Strandbroeders Lego bouwtafels, waarop de kinderen prachtige creaties konden bouwen. En dat deden ze! Natuurlijk kwamen Buurman & Buurman regelmatig even poolshoogte nemen en de kinderen assisteren.

Voor de ouders
Terwijl de kinderen aan het klussen waren, konden hun ouders een kijkje nemen in modelwoning van type Strandbroeders. De 14 twee-onder-een-kapwoningen van dit woningtype zijn inmiddels opgeleverd en momenteel zijn er nog 3 woningen beschikbaar. De modelwoning betreft een type S2, want de andere typen zijn reeds uitverkocht. De modelwoning is volledig ingericht met meubilair en een complete badkamer met een wastafelmeubel, regendouche, spiegel met verlichting en een toilet. Dit type beschikt niet over een garage, maar door de extra heipalen die zijn voorzien, is dit in de toekomst zeker mogelijk.

Waar en wanneer?
Ook een kijkje nemen in de modelwoning of meer weten over de woningen type Strandbroeders? Neem dan contact op met Smolders Makelaars.