31 juli 2024
Geplaatst door TeamOthene

Op 31 augustus is het zover, de verkoop van starterswoningen The One gaat van start! 

Al tijdens het Pre Sale event werd er veel belangstelling voor het woningtype getoond. Onder andere de KoopStart regeling, met een verwachte Koopstartprijs vanaf *€ 240.000,- VON, maakt de woningen uniek. 

De woningen worden superslim gebouwd en voldoen aan de huidige isolatie, comfort- en duurzaamheidsnormen. Zo woon je dus met lage energiekosten, maar ook met lage onderhoudskosten. De woningen zijn gasloos en energieneutraal (A++++), wat zorgt voor € 40.000 extra leencapaciteit. 

Ben jij nieuwsgierig naar woningtype The One? Kom dan 31 augustus naar het start verkoop event. Op deze dag zijn zowel Smolders Makelaars als projectontwikkelaar AM Zeeland aanwezig om alles over het woningtype te vertellen. Vanaf deze datum is het mogelijk jezelf in te schrijven voor een specifiek bouwnummer. 

  • Zaterdag 31 augustus tussen 10.00 en 13.00 uur 
  • Kraanvogel 22a, Terneuzen Othene 

*Verwachte Koopstartprijs vanaf € 240.000,- VON op basis van 10 - 15% ‘koperskorting’. Definitieve ‘koperskorting’ wordt vastgesteld bij de daadwerkelijke start verkoop op basis van de getaxeerde marktwaarde van de woning.